Η Μελίνα Νικολαΐδη κλείνει τα 19 και ο κόσμος της μόδας την έχει ανακηρύξει ήδη σε icon

Η Μελίνα Νικολαΐδη κλείνει τα 19 και ο κόσμος της μόδας την έχει ανακηρύξει ήδη σε icon

Η Μελίνα Νικολαΐδη σήμερα γίνεται 19 και εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες fashion στιγμές της. Το χρώμα είναι το αγαπημένο της στοιχείο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις παιδιών διάσημων γονιών, που ακολουθούν την πορεία τους. Αν και στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν φροντίσει και τα δύο παιδιά τους, η Μελίνα και ο Γιώργος, να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, η Μελίνα κλείνει τα 19 της και είναι πλέον μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και τραγούδι στο Λονδίνο, ακολουθώντας κάποια από τα βήματα της μαμάς Δέσποινας, με την οποία υπάρχει και μεγάλη ομοιότητα.

https://www.instagram.com/p/CmnHJu1o7Fw

Μαύρο παντελόνι: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τα δύο must σχέδια για τη ντουλάπα σου

Μελίνα Νικολαΐδη: Η μαμά Δέσποινα Βανδή ήταν το πρώτο style icon.

Η ομοιότητα της Μελίνας και της Δέσποινας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μεγάλα καστανά μάτια, μακριά πλούσια μαλλιά, ωραίο χαμόγελο και η ψηλόλιγνη φιγούρα τους τις κάνει να μοιάζουν πιο πολύ με αδερφές και όχι με μαμά και κόρη. Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνεται να είναι και καλές φίλες με το φωτογραφικό φακό να τις έχει απαθανατίσει πάρα πολλές φορές σε εξόδους τους για ψώνια και φαγητό στην Αθήνα, αλλά πλέον και στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει και μένει μόνιμα η Μελίνα.

melina_nikolaidi-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Οι fashion experts λένε ότι κυρίως για τα κορίτσια η μαμά είναι και το πρώτο style icon, που στην περίπτωση της Μελίνας μάλλον ισχύει. Αν παρατηρήσεις το στυλ της θα διαπιστώσεις ότι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτό της Δέσποινας, στην πιο minimal, girly εκδοχή του, όπως είναι φυσικό, αν και τους τελευταίους μήνες βλέπουμε πολλά λαμπερά looks και από τη Μελίνα, όπως το animal printed, σατέν, strapless φόρεμα που επέλεξε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, μαζί με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Ή το cut out, magenta φόρεμα της στην ημέρα της αποφοίτησης της. Αλλά και στα casual looks της θα την δεις με αθλητικά κολάν, όπως αυτά που αγαπά και η Δέσποινα, αλλά και edgy μποτάκια σε western style. Ξέρεις τι λένε εξάλλου για το μήλο και τη μηλιά!

Το στυλ της Μελίνας έχει αυτό το «κάτι» που το κάνει ξεχωριστό.

https://www.instagram.com/p/CoYbk0PoSJn

Αν αποδομήσουμε με κάποιο τρόπο το style της Μελίνας θα εντοπίσουμε αμέσως τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του. Ότι αγαπά, δηλαδή, τα basics, τα έντονα χρώματα και τις statement γραμμές. Αυτό είναι και το τρίπτυχο της επιτυχίας της. Ότι έχει φροντίσει να δώσει τη σωστή βάση στα καθημερινά της outfits, με διαχρονικά denims, κολάν, φόρμες, πουκάμισα, ενώ στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της δεν διστάζει να κάνει το κάτι παραπάνω και να επενδύσει σε edgy φορέματα και sexy γραμμές. Και πολύ καλά κάνει. Τα έντονα χρώματα είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των looks της με αγαπημένα της το φούξια, ο πράσινο και το μπλε. Οι μεγάλοι κρίκοι είναι το must αξεσουάρ για τη Μελίνα, τους οποίους σπάνια αποχωρίζεται. Ένα ακόμη κοινό με τη Δέσποινα! Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά, με πολλές ακόμη fashion στιγμές.