Η Letizia της Ισπανίας με κατακόκκινο κομψό σύνολο μας βάζει σε διάθεση Αγίου Βαλεντίνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Letizia της Ισπανίας με κατακόκκινο κομψό σύνολο μας βάζει σε διάθεση Αγίου Βαλεντίνου

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Full του κόκκινου ψήφισε η βασίλισσα Letizia και επέλεξε ένα οικονομικό φόρεμα σε φλογερή κόκκινη απόχρωση, που μπορείς να βρεις και εσύ online. Μήπως να είναι αυτή η επιλογή σου για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ανγκόλα συνοδεύοντας το βασιλιά Felipe της Ισπανίας στις εκεί επισκέψεις του, όπως κάνει συνήθως. Το βασιλικό εμφανίστηκε, λοιπόν, μαζί, με τη Letizia να κλέβει τις εντυπώσεις με το look της. Η βασίλισσα των Ισπανών ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά της στοιχεία και τι πρέπει να κάνει για να ξεχωρίσει από το πλήθος, διατηρώντας πάντα την κομψότητα στην κορυφή. Γιατί το elegant style είναι σίγουρα αυτό που τη χαρακτηρίζει και η ίδια παραμένει πιστή στη minimal chic αισθητική της. Το ιδιαίτερο της τελευταίας αυτής εμφάνισης της είναι φυσικά το κόκκινο χρώμα που επέλεξε. Γιατί δεν έμεινε μόνο σε ένα κόκκινο φόρεμα, αλλά τόλμησε ένα total red outfit.

Μαύρο παντελόνι: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τα δύο must σχέδια για τη ντουλάπα σου

Visit To The National Assembly - Spanish Royals Visit Angola

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Φυσικά, ο καιρός στη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ καλός, οπότε ένα bold χρώμα ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον, αλλά το συγκεκριμένο look είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από όσο πιστεύεις. Και αυτό γιατί η βασίλισσα Letizia αποδεικνύει ότι ακόμη και ένα οικονομικό item από τη συλλογή του Massimo Dutti μπορεί να κάνει με τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CoaNMoAol8A

Το κόκκινο φόρεμα της Letizia είναι η πρόταση των ημερών.

Visit To The National Assembly - Spanish Royals Visit Angola

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Η Letizia επέλεξε, λοιπόν, να φορέσει ξανά το κόκκινο Massimo Dutti φόρεμα της, μιας και μιλάμε για ένα κομμάτι που έχει φορέσει και πάλι στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα midi φόρεμα με μαρκιά μανίκια, αέρινο τελείωμα σε ελαφρώς ασύμμετρη γραμμή, στενή μέση με drape στην μέση και τους γοφούς, αλλά και elegant κουμπιά στα μανίκια, που δίνουν ένα ακόμη twist στην elegant εικόνα του φορέματος. Να σημιεώσουμε εδώ ότι το drape στο συγκεκριμένο σημείο καλύπτει τυχόν ατέλειες και μας κάνει να μιλάμε για το γνωστό πλέον flat tummy dress, όμοιο με το σχέδιο της Victoria Beckham.

Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι κόκκινες, slingback, pointy γόβες της Carolina Herrera και κράτησε το Gracia red clutch του brand Malababa. Τα κοσμήματα της ήταν σε minimal στυλ και συμπλήρωσαν ιδανικά το outfit. Δεν υπήρχε καλύτερο timing για το κατακόκκινο σύνολο της Letizia, μιας και βρισκόμαστε λίγο πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι το κατάλληλο inspo.

https://www.instagram.com/p/CoaB71no6_h