Η Kate Middleton με το πιο οικονομικό εκρού σακάκι που θα βρεις online -Τέλειο με τα sneakers σου!

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton με το πιο οικονομικό εκρού σακάκι που θα βρεις online -Τέλειο με τα sneakers σου!

(Arthur Edwards/The Sun via AP)

Το royal style έχει αλλάξει κατεύθυνση και τώρα μπορείς να βρεις το σακάκι της Kate Middleton για κάτι λιγότερο από 60 ευρώ. Λαός και Κολωνάκι!

Το έχουμε συζητήσει εκτενώς πολλές φορές. Το γεγονός ότι η Kate Middleton έχει φέρει το royals style της λίγο πιο στο λαό. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε εμφανίσεις με items, που μπορεί να αγοράσει η οποιαδήποτε γυναίκα, από τα online shops, που ψωνίζουμε και εμείς. Το Kate dress του ASOS, εκείνο το ασπρόμαυρο πουά φόρεμα με την κόκκινη ζώνη, ήταν το πρώτο viral κομμάτι που μπήκε στη ντουλάπα σχεδόν κάθε Βρετανίδας, αν κρίνουμε από τα απανωτά sold outs. Φυσικά, και ως ένα βαθμό όλο αυτό είναι προσχεδιασμένο, αφού οι βαισλικοί σύμβουλοι και όσοι έχουν αναλάβει την επιμέλεια των εμφανίσεων της Kate ξέρουν καλά ότι το κάθε της look αναλύεται εξονυχιστικά.

undefined

Σε κάθε περίπτωση, είτε είναι υποκινούμενο, είτε όχι, μας αρέσει να μπορούμε να βάλουμε και εμείς στη ντουλάπα μας ένα από τα ρούχα που βλέπουμε στην Kate, όπως το εκρού σακάκι που εντυπωσίασε στην τελευταία της εμφάνιση στο Landau Forte College.

Η Letizia της Ισπανίας με κατακόκκινο κομψό σύνολο μας βάζει σε διάθεση Αγίου Βαλεντίνου

To casual chic look της Kate που θα αντιγράψουμε την άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CoaDBRGNGT2

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε με το αγαπημένο της uniform look, γιατί αν υπάρχει ένα σύνολο που έχει πάρει τη μορφή στολής για την Kate Middleton, αυτό είναι το σακάκι-παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, η Kate Middleton επέλεξε ένα κρεπ παντελόνι σε cigarette γραμμή και navy blue χρώμα από το αγαπημένο της βρετανικό brand LK Bennett, ενώ από πάνω φόρεσε ένα απλό, εκρού κασμιρένιο πουλόβερ. Το tweed σακάκι του Zara στην ίδια εκρού απόχρωση ήταν ιδανικό για ένα τόσο απλό look, γιατί με την double breasted γραμμή του και τα χρυσά κουμπιά, δίνει ένα παραπάνω elegance στο πολύ basic αυτό outfit.

Britain Royals

(Arthur Edwards/Pool via AP)

Tα λευκά, δερμάτινα Veja sneakers της με τα χρυσά γράμματα στο πλάι, αλλά και τα διακριτικά σκουλαρίκια της σε χρυσό ήταν ιδανικά για να ολοκληρώσουν το look. Να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια έχουν μόλις 8 λίρες.