Αυτά είναι τα αγαπημένα flat παπούτσια της Βίκυς Καγιά και σου δείχνει 4 τρόπους να τα συνδυάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα αγαπημένα flat παπούτσια της Βίκυς Καγιά και σου δείχνει 4 τρόπους να τα συνδυάσεις

Τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί η Βίκυ ξέρει.

Δεν την έχεις συνηθίσει με flats, αυτό είναι η αλήθεια. Η Βίκυ Καγιά σαν γνήσιο top model των 90s έχει ταυτιστεί στη συνείδηση μας με τα εντυπωσιακά catwalks και τα ψηλοτάκουνα stilettos. Και αυτό γιατί και εκείνη έχει ταυτιστεί με το περπάτημα της πασαρέλας, αφού σε κάθε GNTM το μάθημα catwalk με την expert Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού και των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου πολύ μακριά, αφού η Βίκυ Καγιά και τα περισσότερα μοντέλα προτιμούν να φοράνε flats στις off duty στιγμές τους. Και είναι απόλυτα λογικό. Η Βίκυ, βέβαια, είναι η αλήθεια ότι έχει πάει το comfort dressing σε άλλο level, χρησιμοποιώντας όλα τα αγαπημένα basics της ντουλάπας μας με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό γιατί ξέρει το πόσο πρέπει να εκτιμάμε τα κλασικά, διαχρονικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που αυτά είναι και στην ουσία που κάνουν πάντα τη ζωή μας πιο εύκολη.

https://www.instagram.com/p/CowzwkWoUF2

Τις τελευταίες μάλιστα σεζόν η Βίκυ έχει βρει και το απόλυτο ζευγάρι flats, που μπορείς να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας και μπορείς να αξιοποιήσεις κυριολεκτικά σε κάθε περίσταση. Μιλάμε για τα loafers με τη Βίκυ να επιλέγει τα μαύρα, δερμάτινα loafers με την απλή μεταλλική αγκράφα ως τα δικά της go to flats και έχει πάρα πολλούς τρόπους να σου προτείνει για να τα απογειώσεις. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα outfits με τα ίδια flat παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CoXfvCHogro

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα outfits με τα ίδια flat παπούτσια.

Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

Οι 4 διαφορετικοί τρόποι που φοράει τώρα τα loafers η Βίκυ Καγιά θα ανανεώσουν τα looks σου.