Η Ashley Graham ήταν η «θεά» του fashion week που μας έκανε να αγαπήσουμε τη μόδα (και το σώμα μας)

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ashley Graham ήταν η «θεά» του fashion week που μας έκανε να αγαπήσουμε τη μόδα (και το σώμα μας)

Γιατί όλοι συζητάνε τέλος πάντων για την Ashley Graham; Ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις που έκανε στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας και θα καταλάβεις το λόγο.

Η Ashley Graham είναι το πρώτο plus size super model, με όλη την έννοια του όρου. Είναι έξυπνη, αστεία και πληθωρική, αφοπλιστικά όμορφη και μαγικά θελκτική. Αυτή η στόφα της star μέσα της, κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Είναι αυτό ακριβώς που την κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα curvy μοντέλα που απηχούν τις αρχές του body positivity. Αυτό και η ειλικρίνεια με την οποία απευθύνεται σε όλους μας, κοιτώντας μας στα μάτια, χωρίς να έχει να απολογηθεί για τίποτα σε σχέση με το σώμα της. Μαμά τριών αγοριών, η Ashley μας πήρε μαζί της σε όλο το ταξίδι αυτής της δεύτερης εγκυμοσύνης της (γέννησε δίδυμα), όπου έδειξε το κορμί της σε κάθε πιθανή του στάση και εκδοχή. Αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα, λίγους μήνες μετά, καθώς οι δύο εβδομάδες μόδας που είδαμε μέχρι στιγμής, αυτές της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, δεν θέλησαν να συμπεριλάβουν plus size μοντέλα στο line τους, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

https://www.instagram.com/p/Co3jMfGO5F1

Η Ashley ήρθε, λοιπόν, αν μας υπενθυμίσει την παρουσία της (όχι ότι θα μπορούσαμε να την ξεχάσουμε), με μία ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram account, που συγκέντρωσε τα βλέμματα. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε μόνο την κοιλιά της και την ίδια να κρατά το δέρμα της, δείχνοντας ακριβώς τα πράγματα όπως είναι. Ναι μια γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη -και όχι μόνο- έχει δίπλες και σπασίματα και ψωμάκια στην κοιλιά της. Δεν είναι πια και τόσο δύσκολο να το δεχτούμε, τη στιγμή που οι περισσότερες ζούμε μέσα σε ένα τέτοιο υπέροχο, αληθινό σώμα. «The realest one we know,» έγραψε στη σχετική λεζάντα, για να αποθεωθεί από τους followers.

Η Burberry του Daniel Lee είναι πιο british από ποτέ και ξεκαθαρίζει το νέο της vision

https://www.instagram.com/p/Conu6Eprpmu

Δεν ήταν, όμως, μόνο το συγκεκριμένο post, αλλά και όλη η ενέργεια που η Ashley έφερε στο front row όλων των κορυφαίων shows, που έβαλε φωτιά στα fashion weeks. Η ίδια βρέθηκε σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, για να παρακολουθήσει τα shows ολων των κορυφαίων σχεδιαστών, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά looks. Φορέματα με sexy cut outs και διαφάνειες, maxi φούστες και mini items συνδυασμένα με δερμάτινες καμπαρντίνες, denims και statement αξεσουάρ δημιούργησαν τη must fashion week γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Δεν μπορούμε να μη σταθούμε και στο total Richard Quinn look με το floral παλτό και την ελαστική ολόσωμη φόρμα-κολάν, που απογείωσε το sexiness.

331295074_500624088938394_8035863835964425794_n.jpg

Ashley σε ευχαριστούμε, που ομορφαίνεις το feed μας και διδάσκεις το αυτονόητο: το πώς μοιάζει δηλαδή μια πραγματική, real human γυναίκα.

Τα front row looks της Ashley: