Τα 7 ανοιξιάτικα πανωφόρια που χρειάζεσαι για να περάσεις με στυλ τη μεταβατική φάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 7 ανοιξιάτικα πανωφόρια που χρειάζεσαι για να περάσεις με στυλ τη μεταβατική φάση

Άρχισαν ήδη να μπερδεύουν το στυλ σου οι πρώτες υψηλές θερμοκρασίες; Σου έχουμε τα καλύτερα πανωφόρια για την άνοιξη.

Η πρώτη εβδομάδα που θυμίζει άνοιξη είναι γεγονός. Οπότε αυτόματα μπαίνουμε και σε spring mood, τώρα που η μέρα άρχισε κάπως να μεγαλώνει. Η αλλαγή μιας εποχής σηματοδοτεί και την αλλαγή στη διάθεση και τον τρόπο που ντυνόμαστε, αφού ας είμαστε ειλικρινείς, ήταν αφόρητο το να κυκλοφορήσεις αυτές τις μέρες με το παλτό ή τη γούνα σου. Γενικά, η άνοιξη, όπως και το φθινόπωρο, είναι οι δύο εποχές που μπερδεύουν περισσότερο το στυλ μας. Και αυτό είναι θετικό και αρνητικό μαζί. Γιατί από τη μία σίγουρα δυσκολεύεσαι κάπως στο styling, από την άλλη έχεις μια καλή αφορμή να πειραματιστείς και να παίξεις με τις εμφανίσεις σου.

spring_jackets-(1).jpg

Το νούμερο ένα item, το οποίο θα αντικαταστήσεις μόλις μπει και επίσημα η άνοιξη θα είναι φυσικά, το πανωφόρι σου. Και αυτό γιατί ένα λίγο πιο ελαφρύ πανωφόρι λύνει άμεσα το πρόβλημα του άστατου καιρού. Και ευτυχώς για εμάς, καθώς η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες, η μόδα ακολουθεί τις ανάγκες μας και έχει εντάξει στις τάσεις της σεζόν ένα σωρό ultra fashionable jackets, για να περάσουμε τη λεγόμενη «μεταβατική περίοδο».

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Το street style ανέδειξε το νέο χρώμα που θα αντικαταστήσει το μαύρο

Το πρώτο ίσως style, αλλά και το πιο συνηθισμένο, είναι το leather jacket σου. Φέτος, εκτός από το δερμάτινο σακάκι θα αγκαλιάσεις και τη rock, biker αισθητική και θα φορέσεις και πάλι ένα biker δερμάτινο μπουφάν, σε μαύρο ή και ενημερωμένο, φθαρμένο καφέ χρώμα. Το denim είναι πάντα μια σταθερή αξία, το ίδιο και το bomber, που μπορεί να είχες αφήσει για λίγο στην άκρη, αλλά είναι το πιο relevant jacket της σεζόν. Σε οποιοδήποτε χρώμα ή print.

spring_jackets-(2).jpg

Εκτός, όμως, από τις κλασικές επιλογές, οι γυναίκες ψάχνουμε πάντα και για το κάτι ιδιαίτερο, το διαφορετικό, αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και θα ανανεώσει πραγματικά το στυλ μας. Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα σχέδια στα πανωφόρια της άνοιξη, που αξίζουν την προσοχή σου και μπορούν να γίνουν το αγαπημένο σου item για τους επόμενους μήνες.

Τα 7 «μεταβατικά» jackets που θα φορέσεις αυτή την εβδομάδα.