Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε τη φόρμα της με τζιν μπουφάν και απογείωσε το ανοιξιάτικο layering

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε τη φόρμα της με τζιν μπουφάν και απογείωσε το ανοιξιάτικο layering

Η άνοιξη θέλει βόλτες και ανέμελο styling, που προϋποθέτει άνεση και στυλ μαζί. Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε το ιδανικό layering για τις μέρες που ο καιρός μας μπερδεύει.

Μπορεί η άνοιξη να είναι η αγαπημένη εποχή πολλών (και δική μου φυσικά), αλλά η αλήθεια είναι ότι ο παράγοντας styling παίρνει άλλο βαθμό δυσκολίας σε αυτή τη μεταβατική φάση. Ξέωρ ότι πιθανότατα σε έχω κουράσει και ότι δεν θα θέλεις άλλο να ακούσεις για τα basics, αλλά δυστυχώς κάθε φορά που τα πράγματα μπερδεύονται στο μυαλό σου εγώ θα σε ξεμπερδεύω βάζοντας για πάντα μπροστά σου τα «βαρετά» σου βασικά items. Τη λεγόμενη αυτή μετανατική περίοδο, τα basics είναι η καλύτερη λύση γιατί προσφέρονται για δημιουργικό layering, που σου δίνει την ευκολία να ντυθείς σε απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια από τις νέες ηθοποιούς της γενιάς της, που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, όχι μόνο λόγω τηςεπαγγελματικής σταδιοδρομίας, αλλά και λόγω του φανταστικού της στυλ, που της έχει χαρίσει μερικές χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά έχουμε ένα casual look της από μία πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, όπου ήταν για άλλη μια φορά τέλεια ντυμένη, με φόρμα και denim jacket.

https://www.instagram.com/p/CowSc7as0d4

To layering της Κλέλιας που θα αναβαθμίσει τη φόρμα σου.

Η Κλέλια έκανε την ανοιξιάτικη βόλτα της για δουλειές στο κέντρο της πόλης και φρόντισε να εμφανιστεί με το effortless cool outfit, που είναι ιδανικό για τα Σαββατοκύριακα. Μία Y2K φόρμα στην πιο επίκαιρη αισθητική της σεζόν σε μπλε electric απόχρωση ήταν το κεντρικό κομμάτι του look της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο, πλεκτό ζιβάγκο, ένα denim jacket σε ανοιχτό μπλε, αλλά και ένα λεπτό δερμάτινο μπουφάν, ανάμεσα σε biker και shacket. Γενικά τα ελαφρά πανωφόρια σε loose γραμμή είναι ιδανικά για να φορεθούν σε layering και να κάνουν την εικόνα μας πιο ιδιαίτερη. Επίσης, είναι τέλεια για την ανοιξιάτικη περίοδο, όπου οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας απαιτούν και την αντίστοιχη ευελιξία από μέρους μας.

2840_KLELIA_ANDRIOLATOY_2412023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ένα σακίδιο σε στυλ back pack, σε σκούρο λαδί χρώμα ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Κλέλιας, που έκανε και ένα χαριτωμένο hair look με δύο τσιμπιδάκια clips στα μαλλιά της. Girly και fun!

2839_KLELIA_ANDRIOLATOY_2412023.jpg

Photo: NDP Photo Agency