H Madeleine White έκοψε το Prada σύνολο της με ένα ψαλίδι και έγινε viral -DIY σε ένα designer look;

Ναταλία Κατσακιώρη
H Madeleine White έκοψε το Prada σύνολο της με ένα ψαλίδι και έγινε viral -DIY σε ένα designer look;

Εσύ θα έκοβες μόνη σου ένα σύνολο του οίκου Prada; Η fashion influencer Madeleine White το έκανε και έγινε viral. Οι αντιδράσεις, όπως καταλαβαίνεις, ήταν πολλές. 

Γενικά το DIY είναι μια μεγάλη τάση της μόδας τα τελευταία χρόνια. Τώρα που γίνεται και όλη αυτή η στροφή στα hand made items και τν επαναχρησιμοποίηση των ρούχων μας, δεν είναι λίγα τα κορίτσια της μόδας, που χρησιμοποιούν τα παλιά τους ρούχα και παπούτσια, που με μικρές παρεμβάσεις φαίνονται σαν καινούργια. Τι θα έλεγες, όμως, αν έπαιρνες ένα ψαλίδι για να διαμορφώσεις ένα total Prada look δια χειρός Miuccia Prada και Raf Simons; Και θα μου πεις είναι ποτέ δυνατόν να κόψει κανείς ένα πανάκριβο σχεσιαστικό look; Η Madeleine White το έκανε και έγινε το viral video της ημέρας.

undefined

Εσύ θα έκοβες το Prada σου με ένα ψαλίδι;

Όπως ξέρεις πολύ καλά όλοι οι front row καλεσμένοι ενός show παίρνουν πλέον και ένα look από την τρέχουσα ή ακόμη και τη νέα συλλογή του κάθε οίκου, καταφθάνοντας στο show ντυμένοι με total designer outfits. Έτσι και η γνωστή fashion influencer και μοντέλο Madeleine White έλαβε το δικό της πακέτο από την Prada με μία ολόσωμη φόρμα με κουμπιά, στο απόλυτο dark grey της νέας συλλογής. Εκείνη, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό και προχώρησε σε μια μικρή «διαμόρφωση» του όλου item. Φρόντισε εννοείται να κάνει όλο το transformation μπροστά στην κάμερα, ένα βίντεο που ανέβασε και στο Tik Tok account της και έγινε αμέσως viral.

Το crowd surfing του Sunnei, τα χαμογελαστά μοντέλα του Armani και οι #MFW στιγμές που θα θυμόμαστε

https://www.instagram.com/p/CpAwnc3o0YD

Η Madeleine δημιούργησε ένα cropped πουκάμισο, μία ultra mini φούστα και ένα ζευγάρι γκέτες με την ολόσωμη φόρμα της, συμπληρώνοντας το look με τα επίσης Prada αξεσουάρ της. Το outfit που δημιούργησε είχε κάτι από τα 2021 Miu Miu σύνολα που είδαμε στην πασαρέλα, σαν γραμμή και σαν attitude, με τους χρήστες των social media να αντιδρούν έντονα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι το αυτό που δημιούργησε μόνη της η Madeleine της πάει στην πραγματικότητα περισσότερο, γιατί κάθε γυναίκα ξέρει το σώμα της καλύτερα. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που μίλησαν για ασέβεια απέναντι στους σχεδιαστές, αλλά και για μία κίνηση εντυπωσιασμού για χάρη των followers. Σε κάθε περίπτωση η ίδια η influencer ανέφερε ότι είχε την άδεια της Prada για να προχωρήσει στη μεταποίηση αυτή, οπότε το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα «νόμιμο». Οι followers πάντως της χάρισαν περίπου 500.000 likes!