New look: Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ άλλαξε μαλλιά και υιοθέτησε το πιο cool καρέ ever

Μαρία Ροδίτη
New look: Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ άλλαξε μαλλιά και υιοθέτησε το πιο cool καρέ ever

«Αντίο» στα πλούσια και μακριά μαλλιά της είπε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ τολμώντας μία από τις πιο hot τάσεις της δεκαετίας.

Αρκετά «ήσυχη» στα social media ήταν το τελευταίο διάστημα και μετά τον θάνατο του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, όμως, έκανε comeback όχι απλά με ένα post, αλλά με μία μεγάλη αλλαγή στο look της.

Η 26χρονη επισκέφθηκε τον κομμωτή της και υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις της τελευταίας δεκαετίας: το καρέ. Η Μαρία Ολυμπία είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά της, κάνοντας ένα κοντό κούρεμα, που είναι -εκτός από super stylish- και πολύ εύκολο για την καθημερινότητα.

Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

Το καρέ κούρεμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Σε Insta Story αποκάλυψε το νέο της hair look η Μαρία Ολυμπία. Η 26χρονη έκοψε ένα κοντό καρέ, που φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι, είναι πιο κοντό πίσω και έχει layers, δίνοντας έτσι έξτρα όγκο στα μαλλιά. Ο hairstylist, όπως βλέπεις στο βίντεο, της έφτιαξε χαλαρούς κυματισμούς, δίνοντας ακόμα περισσότερο όγκο στο κούρεμα και κάνοντάς το ακόμα πιο στυλάτο.

Αν θυμάσαι, μέχρι πριν λίγες μέρες, η Μαρία Ολυμπία είχε μαλλιά μεσαίου μήκους, ενώ παλαιότερα είχε ακόμα πιο μακριά. Δες τη στην παρακάτω gallery.

Γιατί το κούρεμα της Μαρίας Ολυμπίας είναι η εύκολη λύση

Το συγκεκριμένο καρέ της Μαρίας Ολυμπίας είναι στυλάτο από μόνο του και δεν θέλει πολλά-πολλά στο styling. Αν επιλέξεις, δηλαδή, να το κάνεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ησυχάσει το κεφάλι σου και δεν θα χρειάζεται κάθε πρωί να φτιάχνεις και να ξαναφτιάχνεις τα μαλλιά για να είναι τέλεια. Με δυο κινήσεις, θα τα έχεις περιποιημένα.

https://www.instagram.com/p/CF5BeGtj_Qe

Θέλει προσοχή, όμως! Για να κάθεται καλά αυτό το κοντό καρέ θα πρέπει και να το φρεσκάρεις στο κομμωτήριο κάθε 1,5-2 μήνες περίπου. Κίνηση-ματ για να έχει πάντα ωραίο shape το haircut σου.