Όσκαρ 2023: Το Hollywood glam συνεχίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair με looks που έκλεψαν τα φλας

Ναταλία Κατσακιώρη
Όσκαρ 2023: Το Hollywood glam συνεχίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair με looks που έκλεψαν τα φλας

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Στο περίφημο after Oscars πάρτι του  κορυφαίου περιοδικού οι εμφανίσεις των επωνύμων μας έβαλαν και εμάς σε party mood.

Κάποια πράγματα γύρω από τα Όσκαρ, όπως το ετήσιο πάρτι του Vanity Fair, έχουν πάρει τη μορφή θεσμού. Γιατί μπορεί τα καθίσματα και οι προσκλήσεις στα Oscars να είναι περιορισμένες, όπως είναι λογικό, αλλά στο μπλε χαλί του μεγάλου περιοδικού έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πιο hot πρόσωπα της παγκόσμιας σκηνής. Ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες κάνουν το πέρασμα τους από το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της σεζόν, που ακολουθεί τα κορυφαία βραβεία, με τις ιστορίες από τη βραδιά να είναι πολλές φορές άκρως αστείες, από όσο γνωρίζουμε από διάφορα περιστατικά που έχουν έρθει στη δημοσιότητα.

Εμείς, βέβαια, δεν είμαστε εδώ για να αποκαλύψουμε τα εσωτερικά του party, αλλά για να μιλήσουμε για τις εμφανίσεις των stars λίγο πριν ακολουθήσουν το vibe της μεγάλης γιορτής. Και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα looks έχουν μια πιο sexy διάθεση, αφού δεν είναι λίγες οι κυρίες που αποφασίζουν να αλλάξουν outfit για το πάρτι, αφήνοντας τα πράγματα να γίνουν κάπως πιο ενδιαφέροντα.

https://www.instagram.com/p/CpuA6hrg_Qz

Όσκαρ 2023: Οι κορυφαίες red carpet εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά του σινεμά

Προφανώς και είχαμε τα δημοφιλή κορίτσια του Instagram σε πρώτο πλάνο με την Hailey Bieber να καταφθάνει με ένα ολόμαυρο Saint Laurent look σε εφαρμοστή γραμμή και τις αδερφές Kendall και Kylie Jenner να είναι εξίσου εντυπωσιακές. Η Kendall με vintage Jean Paul Gaultier Couture από το 2008 και η Kylie με ένα συγκλονιστικό gown του Maison Margiela δια χειρός John Galiano.

https://www.instagram.com/p/Cpt3K44AH_g

Από τις εντυπωσιακές παρουσίες ήταν και η Sharon Stone με κίτρινη δημουργία Dolce & Gabbana, αλλά και η Ashley Graham, που επέλεξε να αλλάξει εμφάνιση στο πάρτι του Vanity Fair και να περάσει σε ένα κατακόκκινο, διάφανο φόρεμα επίσης από τους Dolce & Gabbana. Η Emily Ratajkowski ήταν σταθερά η πιο sexy παρουσία με naked, silver dress από το brand Feben. Τα φλας έκλεψε, φυσικά, και πάλι η εγκυμονούσα Rihanna, που αφού έκανε μία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των βραβείων με Maison Alaia gown, τραγούδησε επί σκηνής με ένα μαύρο, sparkly look του Maison Margiela, άλλαξε και τρίτο σύνολο για το πάρτι του Vanity Fair και εμφανίστηκε με ένα look Bottega Veneta, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της.

unknown_335508237_534011962167050_6134918815448522765_n.jpg

Instagram stories/@newbottega

Oι καλύτερες εμφανίσεις από το party του Vanity Fair.