Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε το ανοιξιάτικο σακάκι που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε το ανοιξιάτικο σακάκι που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο

Photo: NDP Photo Agency

NDP photo agency

H Tατιάνα Μπλάτνικ είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του casual chic στυλ και έχει βρει το πιο κομψό σακάκι για το μαύρο παντελόνι. 

Το σακάκι είναι το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης. Και αυτό το λέω γιατί η κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να το φορέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας το πρωί για τη δουλειά της, ακόμη και αν δεν δουλεύει σε γραφείο, μέχρι και για τις όποιες υποχρεώσεις ή εξόδους προκύπτουν μετά το κλασικό οχτάωρο, ένα σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με ένα τζιν παντελόνι, το αγαπημένο σου office look, αλλά και το άνετο wide leg παντελόνι σου, που είναι παντός καιρού. Οπότε μιλάμε για το απόλυτο passe par tout πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου.

Ξέρω, όμως, ότι με το που ακούς τη λέξη σακάκι, το μυαλό σου πάει κυρίως στο κλασικό, μαύρο blazer, που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Παρόλο που αγαπάμε τα basics, η άνοιξη είναι η εποχή που θέλουμε να φορέσουμε χρώμα, λαμπερά prints και ιδιαίτερα patterns. Οπότε το μόνο που δεν θέλεις είναι άλλο ένα «βαρετό» jacket πάνω σου. Η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται να έχει βρει το κατάλληλο item, που θα αντικαταστήσει το μαύρο σακάκι σου με επιτυχία.

tatiana_blatnik-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τατιάνα Μπλάτνικ: Με neutral σακάκι απογείωσε το total black σύνολο της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει μπει σε ανοιξιάτικο mood και τα street style looks της το αποδεικνύουν. Για άλλη μια φορά βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να κάνει τη βόλτα και τα ψώνια της και ο φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι. Η ίδια ακολούθησε για άλλη μια φορά το γνωστό της casual chic style και επέλεξε ένα μαύρο skinny παντελόνι με τις αγπαημένες της μαύρες, suede μπότες μέχρι το γόνατο.

Royal γάμος στην Ιορδανία με τη βασίλισσα Ράνια και την πριγκίπισσα Iman να επιλέγουν τον οίκο Dior

Αυτό που έκανε το ολόμαυρο outfit να ξεχωρίζει και να γίνει κάπως πιο ανοιξιάτικο ήταν το beige σακάκι, που φόρεσε από πάνω με τις μαύρε λεπτμέρειες στα τελειώματα. Η Τατιάνα προχώρισε και άλλο το styling και συμπλήρωσε το σύνολο με ένα animal printed φουλάρι στο λαιμό της, αλλά και μια τσάντα σε στυλ bucket με πλεκτή, bohemian ποιότητα. Όπως βλέπεις το μπεζ είναι το ιδανικό χρώμα που θα αντικαταστήσει το μαύρο σου blazer.