Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε όλα τα basics σε ένα σύνολο με το τζιν παντελόνι να πρωταγωνιστεί

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε όλα τα basics σε ένα σύνολο με το τζιν παντελόνι να πρωταγωνιστεί

Το πιο απλό σύνολο, που μπορεί να σε πάει παντού. Κάντο όπως η Κλέλια!

Less is more! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο, αλλά και πιο αληθινό κλισέ, όσον αφορά τη μόδα και το κεφάλαιο στυλ. Πάντα θαύμαζα όλες εκείνες τις γυναίκες, που μπορούσαν να φορέσουν το πιο απλό t-shirt, ένα minimal φόρεμα ή ένα ανδρικό πουκάμισο και να είναι οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα, αλλά είναι ξεκάθαρα θέμα αύρας και ενέργειας. Και των σωστών items θα έρθω να συμπληρώσω, γιατί αυτό το λευκό πουκάμισο πρέπει να έχει το σωστό tailoring και την ίδια σωστή ποιότητα.

Πέντε styling tips για να ανανεώσεις ανέξοδα τον τρόπο που ντύνεσαι την άνοιξη

Η Κλέλια Ανδριολάτου σίγουρα συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις παρουσίες που γεμίζουν ένα χώρο και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Εξάλλου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έχει συνηθίσει μόνο σε τέτοιες πρωταγωνίστριες, οπότε και η μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με μια ηθοποιό σαν την Κλέλια στο πλάι του. Εμείς αγαπάμε την Κλέλια τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και το υπέροχο στυλ της, το οποίο και παρακολουθούμε μέσα από τις εμφανίσεις που κάνει τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους. Αυτή τη φορά, απόλαυσε τον ανοιξιάτικο ήλιο και έκανε ένα look που συνδύασε όλα τα basic της ντουλάπας μας.

https://www.instagram.com/p/Cpkc3qFsrrM

Τζιν + ζιβάγκο: Η Κλέλια προτείνει το stylish σύνολο της άνοιξης.

Πόσες φορές δεν σου έχω πει και ξαναπεί για τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας; Αν μέχρι στιγμής δεν είχα καταφέρει να σε πείσω, τότε η Κλέλια θα το καταφέρει σίγουρα μέσα από το τελευταίο της σύνολο. Η νεαρή ηθοποιός απόλαυσε μία casual εμφάνιση στον ανοιξιάτικο ήλιο, επιλέγοντας τον πιο διαχρονικό συνδυασμό: ένα τζιν παντελόνι και ένα μαύρο ζιβάγκο.

https://www.instagram.com/p/Cp7dnGPseyO

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα wide leg τζιν παντελόνι με ψηλή μέση και κομψές τσέπες, ενώ από πάνω φόρεσε το πιο κομψό top, το μαύρο, ελαφρύ, πλεκτό ζιβάγκο. Ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και διακριτικά κοσμήματα ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν ένα outfit κατάλληλο για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.