Το αγαπημένο top της Ευγενίας Σαμαρά είναι τέλειο για τα ψηλόμεσα παντελόνια της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αγαπημένο top της Ευγενίας Σαμαρά είναι τέλειο για τα ψηλόμεσα παντελόνια της άνοιξης

Ούτε πουκάμισο, ούτε t-shirt. Το μπλουζάκι που φοράει στο repeat η Ευγενία Σαμαρά έχει κάτι και από τα δύο και φωνάζει άνοιξη.

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το αγαπημένο σου παντελόνι; Με ένα top λίγο πιο όμορφο, λίγο πιο παχνιδιάρικο, λίγο πιο ενδιαφέρον από τα συνηθισμένα. Και στο λέω αυτό εγώ, που αν υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν θα άλλαζε με τίποτα τα κλασικά του t-shirts, είναι η υποφαινόμενη. Ειδικά, όταν πρόκειται για το κλασικό combo παντελόνι + μπλούζα, τότε τα πράγματα έχουν την τάση να γίνονται εύκολα βαρετά και προβλέψιμα, οπότε ας δούμε τι επιλογές έχουμε αυτή τη φορά να ταρακουνήσουμε λίγο τα πράγματα.

Και η άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να το κάνεις. Γιατί η θερμοκρασία σου επιτρέπει να βγεις έξω με ένα ελαφρύ jacket ή ακόμη και μόνο με τη μπλούζα σου, οπότε εκεί πρέπει να ρίξεις και όλο το δημιουργικό κομμάτι του styling. Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία γυναίκα που αγαπά πολύ τη μόδα και φροντίζει να ενημερώνεται πάντα με τα πιο updated trends της σεζόν. Γενικά θα πω ότι τα σύνολα που δημιουργεί στο Instagram account της είναι πρόταση, και σε αυτή την περίπτωση έχει και το πιο stylish top, για να συνδυάσεις και εσύ με τα ψηλόμεσα παντελόνια σου.

Δούκισσα Νομικού: Με γαλάζιο κοστούμι και ασορτί γόβες έκανε το πρώτο look-πρόταση για το Πάσχα

https://www.instagram.com/p/CqLrt1QtWWv

Τα off shoulders επιστρέφουν και η Ευγενία Σαμαρά βρήκε την καλύτερη εκδοχή τους.

Θυμάσαι, φυσικά, τα off shoulder μπολουζάκια, που είχαμε φορέσει με μανία πριν κάποιες σεζόν. Επιστρέφουν και πάλι στις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν και έρχονται να δώσουν ένα girly τόνο στα καθημερινά μας outfits. Η Ευγενία έκανε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο με ψηλόμεσο παντελόνι σε διαχρονικό, λευκό χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα off shoulder μπλουζάκι, που είναι κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και top. Με στενό μπούστο με σούρες στο στήθος και δύο μεγάλα μανίκια καμπάνα είναι ένα off shoulder μπλουζάκι που μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε παντελόνι και λόγω της εύκολης γαλάζιας απόχρωσης του.

https://www.instagram.com/p/CqD-Wo_toVt

Το να το συνδυάσεις έξυπνα με ροζ και εκρού αποχρώσεις θα το απογειώσει σίγουρα, αν θέλεις να είσαι μέσα στο mood της άνοιξης. Από την άλλη αν δεν είσαι φίλη του χρώματος, ακόμη και ένα απλό denim ή μαύρο παντελόνι αρκεί.