Τζιν παντελόνι + sneakers: Η Μαριέττα Χρουσαλά συνδύασε το κλασικό combo με ένα σακάκι έκπληξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν παντελόνι + sneakers: Η Μαριέττα Χρουσαλά συνδύασε το κλασικό combo με ένα σακάκι έκπληξη

Photo: NDP photo Agency

Η Μαριέττα Χρουσαλά βγήκε για shopping λίγο πριν την Ανάσταση και συνδύασε το τζιν παντελόνι της με ένα ιδιαίτερο πανωφόρι.

Το τζιν παντελόνι μας είναι ίσως το πιο νούμερο ένα item που θέλουμε για τις ημέρες που ακολουθούν. Πρώτον γιατί η άνοιξη είναι κατεξοχήν η εποχή της το denim και δεύτερον γιατί ένα τέτοιο παντελόνι, όπως τα jeans, είναι το κατάλληλο passe par tout για τα σύνολα του τριημέρου. Όταν κάνεις, λοιπόν, βαλίτσα για τις διακοπές του Πάσχα, αν δεν έχεις ήδη κάνει, πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις μέσα και το αγαπημένο σου denim. Η Μαριέττα Χρουσαλά βγήκε για κάποια πασχαλινά ψώνια στο κέντρο της Αθήνας και ο φακός την απαθανάτισε με το καλύτερο σύνολο με τζιν παντελόνι, που μπορείς να φορέσεις και εσύ αυτές τις μέρες.

https://www.instagram.com/p/Cp2nv1ZNWzv

5 casual chic σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε πασχαλινό τραπέζι -Εσύ θα βάλεις φούστα ή παντελόνι;

Ούτε σακάκι, ούτε πλεκτό: Το ανατρεπτικό πανωφόρι που θέλεις για το τζιν παντελόνι σου.

Υπάρχουν πολλά σχέδια και shapes στα τζιν παντελόνια και η κάθε μία από εμάς επιλέγει το δικό της αγαπημένο. Το denim, όμως, που φόρεσε η Μαριέττα Χρουσαλά είναι το απόλυτο style που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Μιλάμε για ένα wide leg τζιν παντελόνι, με ψηλή μέση και σκούρο μπλε χρώμα, με διακριτικές τσέπες και φανταστική εφαρμογή στους γοφούς. Πρέπει να ξέρεις μάλιστα ότι η συγκεκριμένη γραμμή μακραίνει τη σιλουέτα και κολακεύει πολύ τα πόδια, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου. Η Μαριέττα φόρεσε από κάτω τα αγαπημένα της μαύρα, δερμάτινα sneakers και έχτισε έτσι ένα άκρως άνετο και κλασικό σύνολο μέχρι στιγμής.

3678_MARIETA_XROYSALA_2232023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

1681457207070-133211043-3716_MARIETA_XROYSALA_2232023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το πανωφόρι, όμως, που διάλεξε ήταν η πιο έξυπνη επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα επέλεξε ένα λευκό πλεκτό cardigan, δηλαδή μια ζακέτα, η οποία όμως είχε μια ιδιαίτερη tailored γραμμή και έμοιαζε με ένα crop σακάκι. Με luxurious κουμπιά και κλασικό, preppy γιακά έδωσε στο look το απαραίτητο elegance, χωρίς να χρειαστεί να πάρει μαζί της κανένα άλλο πανωφόρι ή jacket. Οι πλεκτές ζακέτες ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και η Μαριέττα φρόντισε να την αξιοποιήσει στο έπακρο με ένα item, που μπορεί να αντικαταστήσει κάθε ανοιξιάτικο πανωφόρι με μεγάλη επιτυχία. Ιδανικό για το τριήμερο του Πάσχα!