Η Monica Bellucci στο αεροδρόμιο με ολόμαυρο travel look -Φόρεσε την πιο θηλυκή γραμμή σε κοστούμι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Monica Bellucci στο αεροδρόμιο με ολόμαυρο travel look -Φόρεσε την πιο θηλυκή γραμμή σε κοστούμι
Photo: NDP Photo Agency

Η Monica Bellucci έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σαν γνήσια Ιταλιάνα δεν θα μπορούσε παρά να ταξίδεψει με αψεγάδιαστο total black outfit.

Η Monica Bellucci έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας και φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά, έχοντας επισκεφθεί πολλές φορές το νησί της Πάρου για διακοπές με την οικογένεια της. Φήμες μάλιστα τη θέλουν να ψάχνει και σπίτι στο νησί. Πριν λίγες μέρες, η μεγάλη Ιταλίδα ηθοποιός πέταξε και πάλι στην Αθήνα με τους φωτογράφους να τη συναντούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου και έφτασε χωρίς παρέα ούτε το σύντροφο της και γνωστό σκηνοθέτη Tim Burton. Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε αμέσως όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα travel look πραγματικής ντίβας.

To total black travel look της Monica Bellucci που εντυπωσίασε.

monica_belluci-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Όταν ταξιδεύεις, επιλέγεις πάντα με προσοχή τα ρούχα που θα βάλεις στη διαδρομή, γιατί θες να είσαι άνετη και κομψή, χωρίς να ταλαιπωρηθείς και να νιώσεις άβολα. Οπότε γενικά το look ταξιδιού και ειδικά το travel look του αεροδρομίου, που έχει και κάποις άλλες συνθήκες, περιλαμβάνει συνήθως μία φόρμα ή ένα κολάν, ένα φαρδύ παντελόνι ή ένα αγαπημένο denim μαζί με κάποιο ζεστό jacket ή hoodie και ένα ζευγάρι flats για όλες τις ώρες.

Η Monica Bellucci, βέβαια φαίνεται να έχει άλλη άποψη, διατηρώντας την αψεγάδιαστη εικόνα της και στα ταξίδια της. Αν κρίνουμε από αυτό που είδαμε στην πρόσφατη άφιξη της στη χώρα μας, τότε μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε ότι η γνωστή ηθοποιός δεν θα θυσίαζε το Italian diva vibe της για κανένα λόγο.

Η αμερικάνικη Vogue τιμά τον Karl Lagerfeld με ένα θρυλικό all-star εξώφυλλο λίγο πριν το Met Gala

monica_belluci-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα κλασικό, μαύρο κοστούμι και ένα ασορτί μαύρο πουκάμισο σε στενή, εφαρμοστή γραμμή από μέσα. Το συγκεκριμένο κοατούμι είχε έμα tailored σακάκι με στενούς ώμους και τονισμένη μέση, αλλά και διπλές εξωτερικές τσέπες. Το key item, όμως, ήταν σίγουρα το παντελόνι. Ένα ψηλόμεσο σχέδιο, σε wide leg shape, με μικρές πιέτες, οι οποίες κολακεύουν κάθε σωματότυπο και δίνουν λίγη παραπάνω άνεση σε ένα παντελόνι, χωρίς αυτό να κολλάει στους γοφούς. Φυσικά, αν είσαι η Monica Bellucci δεν μπορείς παρά να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μαύρα μποτάκια και μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν έβγαλε ούτε μέσα στο αεροδρόμιο.

monica_belluci-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency