5 casual chic σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε πασχαλινό τραπέζι -Εσύ θα βάλεις φούστα ή παντελόνι;

Ναταλία Κατσακιώρη
5 casual chic σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε πασχαλινό τραπέζι -Εσύ θα βάλεις φούστα ή παντελόνι;
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Τα καλύτερα outfits με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Αυτές τις μέρες των γιορτών είναι και η στιγμή που συνήθως γίνονται και τα μεγάλα τραπέζια. Με φίλους και γνωστούς ή την οικογένεια μας. Μιλάμε για αυτά τα παραδοσιακά, μεγάλα τραπέζια που κάθεσαι κάπου νωρίς το μεσημέρι και σηκώνεσαι οριακά το βράδυ. Και μπορεί μικρότερη να τα σνόμπαρα κάπως όλα αυτά και να τα έβλεπα κάπως γραφικά, όμως τώρα πια κατανοώ την αξία τους, ως γνήσια millennial. Οπότε ξεκινάω από νωρίς να χτίζω την πασχαλινή βαλίτσα μου και να ακολουθώ τον αγαπημένο μου τρόπο στο πακετάρισμα. Υπολογίζω πάντα ένα σύνολο ανά μέρα και παίρνω και κάποια passé par tout κομμάτια, που μποορύν να συμπληρώσουν τα looks μου σε περίπτωση απροόπτου. Απρόοπτο μπορεί να είναι για παράδειγμα μια ξαφνική αλλαγή του καιρού.

easter_guest_looks-(4).jpg

Αυτή τη φορά, η αλήθεια είναι ότι με τις προβλέψεις του καιρού για την ημέρα του Πάσχα ήρθαμε σε δύκσολη θέση, όταν χρειάστηκε να διαλέξουμε τι outfit θα πάρουμε μαζί μας για την ημέρα του παραδοσιακού ψησίματος. Ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο σπίτι και θέλεις να προσέξεις λίογ περισσότερο την εμφάνιση σου, τότε δώσε βάση στα παρακάτω tips. Να ξεκαθαρίσουμε για αρχή πως όσο κρύο και αν έχει, δεν μπορείς να ντυθείς χειμωνιάτικα. Μπορείς να δανειστείς φυσικά ζεστά ρούχα και αξεσουάρ από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάσεις με κάτι πιο ανάλαφρο και επίκαιρο.

Καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Τα πιο ενημερωμένα outfits για να ξεχωρίσεις

easter_guest_looks-(1).jpg

Οπότε ναι μεν μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιο χειμερινό πλεκτό σου, αλλά προτίμησε κάποιο με έντονο χρώμα ή print, ακόμη και με κεντήματα. Οι maxi φούστες της άνοιξης, τα άνετα παντελόνια και οι βερμούδες θα είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείς σαν bottoms. Όλα αυτά συνδυασμένα με ενημερωμένα flats όπως οι μπαλαρίνες, που είναι και το πιο hot παπούτσι αυτή τη στιγμή, αλλά και sneakers και αθλητικά, που θα μας βάλουν σε ένα ακόμη πιο casual mood. Μπορείς να αξιοποιήσεις και ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια, αλλά όχι βαριά παλτό από πάνω ή puffer jackets. Πάρε μαζί σου το δερμάτινο μπουφάν σου ή ένα κολεγιακού τύπου bomber jacket.

easter_guest_looks-(3).jpg

Τα 5 σύνολα που προτείνει το Queen.gr για το πασχαλινό τραπέζι.