Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει δύο κομψές προτάσεις σε φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει δύο κομψές προτάσεις σε φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο

Και τα δύο είναι σε maxi, αέρινη γραμμή και τα πιο ζωντανά χρώματα της άνοιξης.

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στο στυλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αυτό είναι η αδυναμία της στα mini. Είτε μιλάμε για φούστα, είτε για φορέματα. Και φυσικά, μας αρέσει πολύ μια γυναίκα που ξέρει καλά τα χαρακτηριστικά της και τα αναδεικνύει. Γιατί η Σταματίνα έχει αντικειμενικά ωραία, καλλίγραμμα πόδια, που μπορούν να υποστηρίξουν ένα item, όσο κοντό και αν είναι. Παρόλο, λοιπόν, που τα minis είναι το σήμα κατατεθέν της, τώρα τελευταία έχει υιοθετήσει και εκείνη την τελευταία τάση της σεζόν, που φέρνει τα maxi και πάλι στο προσκήνιο, έχοντας βρει δύο τέλεια φορέματα για τα ανοιξιάτικα καλέσματα.

Οδηγός αγοράς: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε την άνοιξη

stamatina_tsimtsili-(1).jpg

Photo: Instagram/@stam_tsimtsili

Η Σταματίνα έχει βρει τα δύο ιδανικά φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Το πρώτο της φόρεμα αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα μας έβαλε σε καλοκαιρινό mood, αφού μιλάμε για ένα item με όλες τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μπλε, όπως το γαλάζιο, το aqua και το μπλε electric. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει ένα ιδιαίτερο pattern με τα όλα αυτά τα μπλε χρώματα και κάποιες καφέ λεπτομέρειες να το κάνουν να δείχνει σαν ένα πολύ ξεχωριστό patch work. Με halter neck γραμμή, που καταλήγει σε δέσιμο στον λαιμό, στενή μέση και αέρινη φούστα είναι ένα φόρεμα ιδανικό για μία πρωινή βάφτιση ή έναν απογευματινό γάμο. Τα χρυσά πέδιλα της Σταματίνας μπορούν να αντικατασταθούν φυσικά και από άλλα χρώμα, ακόμη και από ένα άλλο στυλ παπουτσιών.

https://www.instagram.com/p/CrIeb5mMR_8

Το δεύτερο maxi φόρεμα της Σταματίνας έχει ελληνική υπογραφή. Πρόκειται για ένα maxi, ασύμμετρο φόρεμα από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Zeus & Δione, την οποία παρουσίασαν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023. Το έντονο κόκκινο χρώμα του και η ύφανσή του το κάνουν μοναδικό. Εξάλλου, τα ιδιαίτερα υφάσματα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις κατασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους στη χώρα μας, είναι και το σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου label. Με απλό το πάνω μέρος, σε δωρική γραμμή, το φόρεμα που διάλεξε η Σταματίνα έχει ένα εντυπωσιακό, ασύμμετρο τελείωμα, που αποκαλύπτει τα πόδια.

https://www.instagram.com/p/CrKv36_MfTI

Και οι δύο επιλογές είναι μια πολύ ωραία έμπνευση για τα πρώτα καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις για το 2023.