Coachella 2023 recap: Τα καλύτερα looks από τις πρώτες μέρες του πιο πολύχρωμου bohemian φεστιβάλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Coachella 2023 recap: Τα καλύτερα looks από τις πρώτες μέρες του πιο πολύχρωμου bohemian φεστιβάλ

Το φεστιβάλ της Coachella ξεκίνησε μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα looks που φόρεσαν οι celebrities.

Αν υπάχει ένα φεστιβάλ που έχει ταυτιστεί με το χρώμα, τη λάμψη, τα edgy σύνολα και τον ανέμελο τρόπο ζωής των hippies, αυτό είναι φυσικά το Coachella Festival, το οποίο σήμανε την έναρξη του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια. Για άλλη μια φορά το line up ήταν εντυπωσιακό με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να δίνουν το παρόν και να προσφέρουν στο κοινό ένα αξέχαστο θέαμα.

2023 Coachella Music and Arts Festival - Weekend One - Day One

(Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision

Τι σημαίνει, λοιπόν, Coachella; Εκτός από τα απίστευτα shows που δίνονται στην σκηνή υπάρχει και το off stage show που στήνεται από τα κορίτσια της μόδας, τα οποία σπεύδουν να δημιουργήσουν signature looks στο πνεύμα του φεστιβάλ. Χρώματα, κρόσσια, cowboy μπότες και καπέλα, λουλούδια και τολμηρά αξεσουάρ, γούνες και denims αλλά και ανεβασμένη sexy διάθεση είναι κάποια μόνο από τα συστατικά του στυλ που απαιτεί το Coachella Festival. Γενικά, η όλη έμπνευση έρχεται από τους hippies και το bohemian style, αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και πολλά ακόμη στοιχεία από τα 90s και 00s, αλλά και από το goth style να μπαίνουν στα σύνολα του Coachella. Εκτός, όμως, από το Coachella attitude που θέλουν να έχουν όσοι παρακολουθούν τις φανταστικές συναυλίες, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τον καυτό ήλιο της California, που κάνει ορισμένα items άκρως απαραίτητα.

Το Cluttercore είναι η μαξιμαλιστική τάση που έχει κατακτήσει τη μόδα -Και μάλλον τη χρειαζόμαστε

2023 Coachella Music and Arts Festival - Weekend One - Day Three

(Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision
https://www.instagram.com/p/CrCza1buz9o

Η Alessandra Ambrosio είναι μία από τις διαχρονικές παρουσίες του θεσμού, που παρακολουθεί σχεδόν ολόκληρο το φεστιβάλ και έχει απογειώσει το Coachella style της. Για αυτό και τα outfits που επιλέγει κάθε χρόνο γίνονται viral με το 42χρονο super model να συνδυάζει πολλά διαφορετικά hippy κομμάτια στα πιο εντυπωσιακά σύνολα. Υπάρχουν, βέβαια, και οι περσόνες σαν τη μοναδική Lizzo που αποφάσισε να φορέσει μόνο ένα φούξια μπικίνι και να μετατρέψει την Coachella σε «Poolchella»!

H Alessandra Ambrosio είναι το απόλυτο icon του φεστιβάλ.

https://www.instagram.com/p/CrG-XYaMEaf

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα celebrities looks που εντυπωσίασαν τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ. Χρώμα, λάμψη, ομορφιά και hippy-hippy vibe!

Τα καλύτερα celebrity outfits από τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ: