Αυτό είναι το top από τα 00s που επιστρέφει και θα φορέσουμε με τα τζιν παντελόνια της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το top από τα 00s που επιστρέφει και θα φορέσουμε με τα τζιν παντελόνια της άνοιξης
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Ήταν το αγαπημένο μπλουζάκι της Britney Spears και θα γίνει το τέλειο ταίρι για τα baggy τζιν παντελόνια σου.

Πολλές το ξέρετε ως tube top και άλλες ως bandeau και τα 00s ήταν η εποχή του. Γενικά τα strapless τοπάκια αλλά και τα φορέματα είχαν την τιμητική τους σε μια δεκαετία, που επανέρχεται φέτος πιο δυναμικά από ποτέ. Ήταν αυτό ακριβώς το μπλουζάκι, το οποίο οι παλιότερες είχαμε λατρέψει τόσο σε casual, όσο και σε πιο βραδινές εμφανίσεις. Οι αδερφές Olsen αλλά και η Britney Spears και η Mariah Carey συνήθιζαν να το φοράνε με τα αγαπημένα τους τζιν παντελόνια εκείνη την εποχή, ενώ υπήρχε πάντα και το είδωλο Carrie Bradshaw, που έβαλε το tube top στο χάρτη, όταν το συνδύασε με ένα low rise, beige παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/Cq8PLoqoUnQ

Οδηγός αγοράς: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε την άνοιξη

Το tube top είναι το minimal μπλουζάκι που θα γίνει το passé par tout της άνοιξης.

Το tube top έχει δύο μεγάλα θετικά χαρακτηριστικά, που το κάνουν τόσο ακαταμάχητο, ώστε να επιστρέφει ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Αρχικά το ότι είναι ένα απλό, λιτό σχέδιο με minimal γραμμή και το ότι συνήθως είναι φτιαγμένο από ένα άνετο, μαλακό ύφασμα, είτε βαμβακερό είτε ελαστικό, που το κάνει απίστευτα βολικό. Είναι οριακά σαν να μην φοράς καθόλου μπλουζάκι. Κανονικά το tube top έρχεται σε ένα μήκος μέχρι τα κόκκαλα της λεκάνης μας ή λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και για αυτό ταιριάζει τέλεια με low rise γραμμές. Είτε μιλάμε για τα baggy denim παντελόνια της σεζόν, είτε για τις 90s φούστες σε ίσια γραμμή.

https://www.instagram.com/p/CoQHLf-KI9N
tube-top-(7).jpg
tube-top-(9).jpg

Tα χρώματα που θα δεις να παίζουν δυνατά στο συγκεκριμένο στυλ είναι φυσικά η παλέτα των basics. Μαύρο, λευκό, nude και beige, γκρι αλλά και μπλε είναι τα κυριότερα χρώματα σε αυτό το top, που είναι κάτι ανάμεσα σε μπλούζα, shape wear και εσώρουχα. Αυτή εξάλλου είναι και όλη η ουσία του. Η αβίαστη και cool κομψότητα που θα βάλει στα σύνολα σου. Επίσης, είναι ιδανικό για την άνοιξη γιατί μπορείς πολύ εύκολα να το εντάξεις σε layering. Αν θες ένα item, που να κάνει statement, τότε επένδυσε σε ένα denim tube top.

Πάρε το inspo από το street style και απογείωσε και εσύ το tube top.