Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ήδη τα 3 πρώτα καλοκαιρινά της σύνολα και έχει αδυναμία στα φορέματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ήδη τα 3 πρώτα καλοκαιρινά της σύνολα και έχει αδυναμία στα φορέματα

Η Δούκισσα έφερε το καλοκαίρι νωρίτερα με τρία looks από την Ύδρα, που μας δείχνουν όλες τις τάσεις στα φορέματα του καλοκαιριού.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην ήρθε ακόμη, αλλά όσες από εμάς αγαπούν τη μόδα ξέρουν ότι πρέπει να αρχίσουμε να ρίχνουμε μια ματιά στις τάσεις του καλοκαριού από τώρα. Και ένας από τους λόγους αυτούς είναι ότι στην Ελλάδα η άνοιξη διαρκεί στην πραγματικότητα ελάχιστα με το ζεστό καιρό να έρχεται ήδη από τον Μάιο. Οπότε μπες σε λίγο πιο ανάλαφρη διάθεση και κάνε το σωστό searching ανάμεσα στα trends, που βλέπεις να εμφανίζονται στα social media.

Εκτός όμως έρευνα χρειάζεσαι και κάποια έμπνευση και πού θα βρεις καλύτερο inspo από τον προσωπικό λογαριασμό της Δούκισσας Νομικού στο Instagram; Η Δούκισσα φροντίζει να μας αποκαλύπτει τα day to day σύνολα, που δημιουργεί, ανάλογα με την περίσταση και την κάθε εμφάνιση που έχει να κάνει. Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, βρέθηκε στην Ύδρα για επαγγελματικές υποχρεώσεις μαζί με το αγαπημένο ελληνικό brand παπουτσιών, την Envie Shoes, και μας έδωσε μια εικόνα από τα φορέματα που πρέπει να βάλουμε και εμείς στη ντουλάπα μας.

Φόρμα + λευκό πουκάμισο: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αθλητικό στυλ που θες να αντιγράψεις

3 φορέματα για την summer γκαρνταρόμπα μας που θα φορέσουμε από τώρα.

Cut out dress: Τα φορέσαμε πέρυσι και τώρα θα τα αξιοποιήσουμε ξανά. Γενικά μας αρέσουν πολύ τα cut outs, ειδικά στα σημεία της μέσης και της πλάτης, αλλά και ακριβώς κάτω από το στήθος, όπως τα δύο φορέματα που επέλεξε η Δούκισσα, ένα σε λευκό και ένα σε μπλε electric χρώμα. Να θυμάσαι ότι τα ελαστικά υφάσματα βοηθάνε στη σωστή εφαρμογή.

https://www.instagram.com/p/Cq5YTWRNO1F
undefined

Strapless: Το καλοκαίρι είναι πολύ ωραίο να τονίζουμε τους ώμους και το ντεκολτέ μας και ένα φόρεμα χωρίς τιράντες, με σωστή εφαρμογή, μπορεί να κάνει και τα δύο. Το συγκεκριμένο φόρεμα που διάλεξε η Δούκισσα έχει δύο λεπτά κορδονάκια, που συγκρατεί κάπως καλύτερα το στήθος και το κάνει πιο άνετο. Επίσης, έχει ένα άνοιξη ακριβώς κάτω από το στήθος, ένα sexy σημείο για κάθε γυναικείο σώμα. Τα ιδιαίτερα κεντήματα του σε σκούρο μπορντό χρώμα κάνουν το φόρεμα ακόμη πιο μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/CqsngGKNG5A

Halter neck: Από τις πιο ενημερωμένες γραμμές για το 2023. Δένει ψηλά στο λαιμό και αφήνει ακάλυπτους τους ώμους. Εδώ η Δούκισσα βρήκε ένα floral σχέδιο με ρομαντικό τελείωμα με βολάν. Η ζώνη στη μέση τόνισε ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα.

doukissa_summer-(7).jpg