Οι 5 κορυφαίοι συνδυασμοί με φόρεμα + jacket που λειτουργούν σε κάθε περίσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 κορυφαίοι συνδυασμοί με φόρεμα + jacket που λειτουργούν σε κάθε περίσταση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Τα καλύτερα combos για όσες αγαπούν τα ανοιξιάτικα φορέματα.

Μπορεί η άνοιξη φέτος να παίζει λίγο τα παιχνίδια της με τις βροχές που έχουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι η θερμοκρασία παραμένει καλή, οπότε το summer mood έρχεται σιγά-σιγά να απλωθεί στην πόλη. Οπότε το ντύσιμο μας μπορεί να είναι αντίστοιχα ελαφρύ, φορώντας μόνο ένα jacket πάνω από το αγαπημένο μας φόρεμα. Το θέμα, όμως, είναι ποιο πανωφόρι ταιριάζει με κάθε στυλ φορέματος;

Μπορεί να ακούγεται εύκολο και απλό, το να φορέσεις ένα απλό φόρεμα μαζί με ένα ανοιξιάτικο jacket, αλλά στην πραγματικότητα το styling σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο. Και αυτό γιατί τα φορέματα έχουν πολλές διαφορετικές γραμμές, το ίδιο και τα πανωφόρια της σεζόν και το παιχνίδι με τους όγκους και τα shapes μας οδηγεί συχνά σε στυλιστικά λάθη. Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε εύκολα combos, που λειτουργούν πάντα, για να έχεις έτοιμο το επόμενο go to σύνολό σου.

Το Cluttercore είναι η μαξιμαλιστική τάση που έχει κατακτήσει τη μόδα -Και μάλλον τη χρειαζόμαστε

dress_jacket-(5).jpg

5 combos με φόρεμα + jacket που λειτουργούν πάντα:

Maxi φόρεμα + cowboy μπότες + tailored σακάκι: Γενικά η αντίθεση ενός θηλυκού ανάλαφρου φορέματος με βολάν στο τελείωμα με ένα αυστηρό σακάκι με έντονα glam κουμπιά όπως το παρακάτω είναι ιδιαίτερα κομψή.

Midi φόρεμα σε ίσια γραμμή + καμπαρντίνα + platformed mules: Εδώ έχουμε ένα parisian style σύνολο από την αγαπημένη μας Jeanne Damas, που φυσικά είναι η απόλυτη master στο συγκεκριμένο θέμα. Καμπαρντίνα σίγουρα έχεις, το ίδιο και ένα απλό midi φόρεμα. Go for it!

dress_jacket-(8).jpg

Photo: Instagram/@jeannedamas

Mini εφαρμοστό φόρεμα + oversized ανδρικό σακάκι + mary jane flats: Ένα σύνολο που είναι άνετο και παράλληλα sexy αλλά και girly. Προτίμησε ένα mini φόρεμα σε στενή γραμμή, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τον όγκο ενός «μεγάλου» blazer.

dress_jacket-(6).jpg

Photo: Instagram/@annelauremais

Printed φόρεμα + neutral σακάκι + cowboy μπότες: Το καλύτερο combo για τις ανοιξιάτικες μέρες στο γραφείο. Απλό και εύκολο μπορείς να το συνδυάσεις με μία μεγάλη office τσάντα και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/CcbCTOCoFy6

Maxi μονόχρωμο φόρεμα + biker jacket + sneakers: Για όσες αγαπούν το minimal styling ένα απλό μαύρο φόρεμα σε ίσια, maxi γραμμή με ένα απλό biker μπουφάν σε χρώμα και τα καθημερινά σου sneakers μπορούν να δώσουν το attitude που θέλεις σε ένα look που μπορεί να σε ακολουθήσει όλη τη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CqdNJsFs1mP