Τιρκουάζ: Η Δούκισσα και η Τέα Πρέλεβιτς έκαναν «twining» με το πιο stylish χρώμα για γάμο

Τιρκουάζ: Η Δούκισσα και η Τέα Πρέλεβιτς έκαναν «twining» με το πιο stylish χρώμα για γάμο

Τα τιρκουάζ φορέματα των δύο κυριών δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή.

Αυτό ήταν ομολογουμένως το Σαββατοκύριακο των celebrity γάμων, με το γάμο του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και του κοινού στην Αθήνα.

Η τελετή έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία του μπαμπά της, Μπάνε Πρέλεβιτς, μέσα σε ένα νυφικό από τη Vera Wang σε ομολογουμένως, αυτοκρατορικό στυλ, θυμίζοντας το νυφικό της θρυλικής Grace Kelly, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Εκτός, όμως, από τη νύφη και το γαμπρό, τα φώτα όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκαν και στη Δούκισσα Νομικού και την Τέα Πρέλεβιτς, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή.

doukissa_prelevits-(13).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν ότι οι δύο αδελφές των νεόνυμφων επέλεξαν φορέματα σε ασορτί απόχρωση, κάτι που σχολιάστηκε πάρα πολύ. Εννοείται ότι δεν ήταν τυχαίο, αφού το εντυπωσιακό τιρκουάζ ήταν το χρώμα που διάλεξαν μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς για την ημέρα, αφού οι δυο τους ήταν και οι παράνυμφες του ζευγαριού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι που ταιριάζει με τα τζιν μας

Η Δούκισσα Νομικού με δημιουργία Celia Kritharioti.

Για ακόμη μια φορά η Δούκισσα Νομικού εμπιστεύθηκε τη Celia Kritharioti για τη σημαντική αυτή μέρα, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε strapless γραμμή, με αρχαιοελληνικές πτυχώσεις και ασύμμετρο τελείωμα, σε ανάλαφρα βολάν. Το μεγάλο σκίσιμο έκανε το look ακόμη πιο καλοκαιρινό και sexy. Και τα μακριά σκουλαρίκια με τα τιρκουάζ κοράλια είχαν την υπογραφή της Celia Kritharioti, ενώ η Δούκισσα διάλεξε ένα ζευγάρι matching γόβες για την ημέρα και όχι πέδιλα.

doukissa_prelevits-(15).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndp photo
https://www.instagram.com/p/CsyrZpCtZNx

H Τέα Πρέλεβιτς με φόρεμα από την Ειρήνη Μάκκου.

Aπό την άλλη η Τέα Πρέλεβιτς φόρεσε μία δημιουργία από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ειρήνη Μάκκου, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένα gown σε παραμυθένιο στυλ, με στενό μπούστο κεντημένο με λαμπερές λεπτομέρειες και μια μεγάλη φούστα με όγκο, που έφτανε μέχρι το πάτωμα. Και τα μαλλιά της Τέα ήταν σε αντίστοιχο old fashioned style και παρέπεμπαν σε μια royal εμφάνιση.

doukissa_prelevits-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

doukissa_prelevits-(9).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το τιρκουάζ είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο καλοκαιρινό γάμο και θέλεις να ξεχωρίσεις. Είναι ζωντανό και elegant, ενώ το summer mood θα ανέβει κατακόρυφα με μια τέτοια χτωματική επιλογή. Παρακάτω τρία φορέματα για να πάρεις έμπνευση.

Τρεις επιλογές που θα βρεις στην αγορά: