Τζένη Μελιτά όπως λέμε Emily in Paris -Εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Τζένη Μελιτά όπως λέμε Emily in Paris -Εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Το «μανεκέν Τζένη» έκανε μία φανταστική εμφάνιση με το ίδιο σύνολο που φόρεσε η Lily Collins στην αγαπημένη σειρά του Netflix.

Η Τζένη Μελιτά είναι η αλήθεια ότι περνάει μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές της φάσεις στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου, κάνοντάς μας μια ευχάριστη έκπληξη με την εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τήν μεσημβρίαν», που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Η Τζένη έχει φυσικά και ένα φανταστικό Instagram account, όπου έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της και μας δίνει στυλιστικές προτάσεις, προτάσεις για beauty tips αλλά και πολλά άλλα.

jenny_melita-zoulias-(5).jpg

Photo: Instagram/@prwianseeidon

Είναι, επίσης, γεγονός ότι η Τζένη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ και φροντίζει να κάνει προσεγμένες και εντυπωσιακές εμφανίσεις σχεδόν καθημερινά, επιλέγοντας συχνά και δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Εχθές, λοιπόν, η Τζένη επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο outfit με ένα φόρεμα δια χειρός Βασίλη Ζούλια, το οποίο μάλιστα είχε επιλέξει και η κορυφαία στυλίστρια Patricia Fields για την τηλεοπτική Emily in Paris. Δηλαδή τη Lily Collins, την οποία και έχουμε ταυτίσει πλέον με το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Netflix.

Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε στο Παρίσι και εμφανίστηκε με το ολόμαυρο look που θα φορέσεις στο γραφείο

https://www.instagram.com/p/CtGtF82Ic2c

Τζένη Μελιτά vs Emily in Paris: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Το χθεσινό look της Τζένης δεν ήταν τυχαίο. Γιατί όπως φαίνεται η Τζένη έχει εμπνευστεί από το iconic στυλ της Emily, γιατί επέλεξε το ίδιο ακριβώς φόρεμα από τη συλλογή του κυρίου Βασίλη Ζούλια. Μιλάμε για ένα midi φόρεμα με πολυτελή, εντυπωσιακή δαντέλα σε λαμπερό μπλε στο πάνω μέρος, ενώ η φούστα είναι φτιαγμένη από ταφτά και έχει ένα κλασικό καρό μοτίβο με μπεζ βάση και κόκκινες αλλά και μπλε πινελιές.

undefined

Photo: Instagram/@melitajenny

Ένα φόρεμα σε 50s γραμμή. Με off shoulder μπούστο, στενή μέση και ανάλαφρη φούστα είναι ένα item με ρομαντικό στυλ, που όμως γίνεται ταυτόχρονα σύγχρονο μέσα από τη διαχρονική γραμμή του και τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς του.

https://www.instagram.com/p/CX6K5sXB2Bv

Η τηλεοπτική Emily το συνδύασε με μία μεγάλη ζώνη στα ίδια ακριβώς χρώματα, ενώ η Τζένη αποφάσισε να το αφήσει ακριβώς όπως είναι και να συνδυάσει μόνο ένα ζευγάρι μπλε electric πέδιλα με minimal straps και χαμηλό τακούνι. Θα προτιμούσαμε βέβαια ένα κομψό sling back αλλά και πάλι η Τζένη ήταν πολύ κομψή. Τώρα το ποια το φόρεσε καλύτερα είναι δική σου απόφαση.