Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ:Με αέρινο lingerie φόρεμα επέλεξε την τάση που λατρεύει η Victoria Beckham

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ:Με αέρινο lingerie φόρεμα επέλεξε την τάση που λατρεύει η Victoria Beckham

Άλλη μία εμφάνιση που θα εμπνεύσει τα καλοκαιρινά wedding looks.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ, έχει μπει στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες young princesses της Ευρώπης, παρόλο που δεν είναι κανονική πριγκίπισσα. Γιατί έχει το royal attitude και το royal style, φυσικά, που έχουν κάνει τον κόσμο της μόδας να ακολουθεί και να παρατηρεί όλες τις εμφανίσεις της. Η ίδια ασχολείται ενεργά με τη μόδα και έχει γίνει πρωταγωνίστρια για πολλές καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας, όπως ο Louis Vuitton, ενώ πρόσφατα σχεδιάσε και τη δική της σειρά με luxurious τσάντες. Παλιότερα την είχαμε δει να συμμετέχει και σε μια capsule συλλογή του αγαπημένου της brand παπουτσιών, την Aquazzura.

Μαρία Ολυμπία - Lady Louise Windor: Αυτή είναι η νέα γενιά των royal που πρέπει να ξέρεις

https://www.instagram.com/p/CsRIgkQgKEN

Το lingerie φόρεμα και πάλι πρωταγωνιστής.

Όταν, λοιπόν, είσαι ένα κορίτσι με διεθνή παρουσία, διάσημους γονείς και φίλους από τον κόσμο της μόδας, φυσικά η ζωή σου μοιράζεται ανάμεσα σε parties και λαμπερά events. Σε μία τέτοια εκδήλωση του οίκου Gucci βρέθηκε πριν λίγες και η Μαρία Ολυμπία, η οποία ήταν μαζί με γνωστούς και φίλους σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά. Οπότε και το look της ήταν αντίστοιχο. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα total Gucci outfit, όπως αρμόζει άλλωστε, επιλέγοντας ένα στυλ φορέματος που έχει viral από το περασμένο καλοκαίρι. Ποια το έκανε viral; Μα φυσικά η Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/Cs_mVXKMgxt

Ποιος δεν θυμάται την iconic εμφάνιση της πεθεράς-Victoria στο γάμο του γιου της Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που άλλαξε το dress code καλεσμένη σε γάμο; Μιλάμε για το lingerie dress, δηλαδή το απλό, ρομαντικό φόρεμα, που μοιάζει με νυχτικό. Μόνο που η Victoria είχε επιλέξει τη satin εκδοχή του slip dress, ενώ η Μαρία Ολυμπία φόρεσε ένα πιο girly σχέδιο σε dusty pink απόχρωση, με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, ντραπέ στο στήθος και ένα δέσιμο με βολάν στη μέση.

Η Μαρία Ολυμπία συνδύασε το όλο look με ασορτί, ροζ, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια Bamboo Gucci bag σε pastel σιέλ απόχρωση. Το lingerie φόρεμα είναι μια ιδανική λύση στα καλέσματα του καλοκαιριού. Είτε εμπνευστείς από τη Victoria Beckham, είτε από τη Μαρία Ολυμπία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι ανάμεσα στις πιο stylish παρουσίες της βραδιάς.