Βρήκαμε το εμπριμέ φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη και έχει την summer λεπτομέρεια που ξεχωρίζει

Ναταλία Κατσακιώρη
Βρήκαμε το εμπριμέ φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη και έχει την summer λεπτομέρεια που ξεχωρίζει

Το ανατρεπτικό στοιχείο που κάνει το φόρεμα της Κατερίνας λίγο πιο καλοκαιρινό.

Πολλές φορές λέμε για τους ηθοποιούς ότι παίρνουν ένα κομμάτι του ρόλου τους ή ότι δίνουν ένα κομμάτι του πραγματικού τους εαυτού σε έναν ρόλο. Και ειδικά στο κομμάτι της μόδας και του στυλ που μπορεί να έχει ένα χαρακτήρας, αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πιο κλασικό παράδειγμα Carrie Bradshaw και Sarah Jessica Parker, φυσικά. Στην περίπτωση της δικής μας Κατερίνας Παπουτσάκη έχουμε άλλη μια τέτοια απόδειξη.

Όπως ξέρεις η Κατερίνα είναι η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς της EΡΤ «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», που για τρία χρόνια τώρα είναι μια αγαπημένη παρέα για μικρούς και μεγάλους. Αλλά ο ρόλος της Μαίρης, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ένα ακόμα στοιχείο που έχει κερδίσει το κενό. Το στυλ της. Τα printed φορέματα με τα ιδιαίτερα χρώματα και τα μοτίβα έχουν γίνει το σήμα καταταθέν του συγκεκριμένου χαρακτήρα αλλά και της ίδιας της Κατερίνας, που αγαπάει τα all over printed φορέματα εδώ και χρόνια.

Το beach look της Κατερίνας Καινούργιου από την Αντίπαρο είναι το inspo της εβδομάδας

https://www.instagram.com/reel/Ch44IWNqsvs/

Βρήκαμε το φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη και είναι λίγο πιο καλοκαιρινό από ότι συνήθως.

Η Κατερίνα λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς οριστικά, κάθισε στον καναπέ του Studio 4 της ΕΡΤ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Και εκεί εμφανίστηκε με ένα υπέροχο all over printed φόρεμα σε bold color blocking του κόκκινου και του βυσσινί. Ένα ιδιαίτερο μοτίβο που ταιριάζει τέλεια στην καλοκαιρινή μας διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CtrzjVmIkzw/

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand Milk White, που είναι και ένα από τα ελάχιστα ελληνικά labels με τόσο μεγάλη απήχηση και στο εξωτερικό, αφού πολλές stars και celebrities επιλέγουν ρούχα τους. Εδώ έχουμε ένα shirt dress που όμως καταλήγει σε μια mini φούστα με κόμπο, θυμίζοντας παρεό. Μία πολύ καλοκαιρινή νότα σε ένα κατά τα άλλα κλασικό σχέδιο, όπως είναι το shirt dress.

MilkWhite_StillLife1122_60.jpg

MilkWhite.com

H Κατερίνα το συνδύασε πρωτότυπα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα clogs σε λαμπερό πορτοκαλί και το έκανε ακόμη πιο cool και πιο 70s.