Το γιλέκο είναι το it top του καλοκαιριού -Έχουμε τα 5 καλύτερα σχέδια για τα παντελόνια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το γιλέκο είναι το it top του καλοκαιριού -Έχουμε τα 5 καλύτερα σχέδια για τα παντελόνια σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το ανδρόγυνο στοιχείο που θα απογειώσει το look του γραφείου μας (και όχι μόνο!).

Μιλάμε για ένα trend που συμβαδίζει με την όλη τεράστια επιστροφή των 00s. Όλες οι τάσεις που μας έρχονται από αυτή την περίοδο έχουν αυτό το pop culture στοιχείο, που μας τόσο αγαπήσαμε τη δεκαετία κατά την οποία έλαμψαν όλα τα αστέρια της pop σκηνής. H Britney Spears, η Christina Aguilera και η Paris Hilton ξαναχτυπούν και μαζί τους έρχονται και τα αγαπημένα τους items. Ένα από αυτά είναι και το γιλέκο.

Το κλασικό, ανδρικό γιλέκο, το γιλέκο του κοστουμιού, το οποίο τους τελευταίους μήνες έχει αντικαταστήσει ως ένα βαθμό τα πουκάμισα που φοράμε στο γραφείο. Και θα αιτιολογήσω φυσικά την άποψή μου. Το πουκάμισο, είτε μας αρέσει το ανδρόγυνο, oversized shape, είτε οι πιο θηλυκές σιλουέτες με στενή μέση, είναι η πιο easy going επιλογή, για τα καθημερινά σύνολα του γραφείου. Κυρίως γιατί διατηρεί κάπως την επίσημη αισθητική που θέλουμε στο business look μας, ενώ παράλληλα είναι ανάλαφρο και δροσερό.

Light blue: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού και οι πιο ενημερωμένες celebrities το φοράνε ήδη

vests-(1).jpg

Πώς να φορέσω το γιλέκο φέτος;

Ο πιο ενημερωμένος τρόπος να φορέσεις τώρα το γιλέκο είναι σαν top κουμπωμένο μέχρι πάνω. Και σίγουρα θα έχεις δει το συγκεκριμένο styling να παίζει παντού στο street style αλλά και το feed σου στα social media. Και παίζει παντού, γιατί έχει λίγο από όλα. Λίγο από Y2K, λίγο από office style και λίγο από το preppy που τόσο αγαπήσαμε και μέσα στο χειμώνα. Οπότε στην πραγματικότητα μπορείς πολύ εύκολα να το φέρεις στα μέτρα σου.

Το γιλέκο/top ταιριάζει τέλεια με τα wide leg παντελόνια, που φοράμε εδώ και αρκετές σεζόν, ενώ μπορεί να κάνει υπέροχα outfits και με mini φούστες σε πλισέ στυλ, αλλά και με midi φούστες σε low rise shape, που είναι πιο κοντά στο στυλ της Carrie Bradshaw.

https://www.instagram.com/p/CrTd9WlLuh5/
vests-(3).jpg

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πέντε δικά μας αγαπημένα γιλέκα με ρίγες, prints, κλασικές αλλά και updated γραμμές, που θα είναι μια αγορά επένδυση για την καλοκαιρινή ντουλάπα σου.

Τα 5 δικά μας αγαπημένα γιλέκα. Get the look!