Λινό παντελόνι: Το απόλυτο essential του καλοκαιριού και όλοι οι τρόποι για να το αναδείξεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Λινό παντελόνι: Το απόλυτο essential του καλοκαιριού και όλοι οι τρόποι για να το αναδείξεις

Το πιο ανάλαφρο και δροσερό παντελόνι που θα φοράς στο εξής.

Το λινό είναι ένα ύφασμα συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Φυσικό και ελαφρύ, αφήνει το δέρμα να αναπνέει, κάτι που το κάνει αντικειμενικά και πέρα από κάθε fashion άποψη ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικά όταν μιλάμε για μία χώρα σαν την Ελλάδα, όπου ο ήλιος και οι θερμοκρασίες είναι οριακά ακραίες, εκεί είναι που η μόδα πρέπει απαραίτητα να συμπορευτεί και με την ποιότητα και την πρακτική πλευρά των ρούχων μας.

Εσύ τι σκέφτεσαι όταν ακούς τη λέξη λινό; Σίγουρα τον ήλιο και τη θάλασσα, το αεράκι των νησιών και όλα εκείνα τα καλοκαιρινά σύνολα που θέλεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Αλλά το λινό παντελόνι σου, γιατί περί αυτού θα μιλήσουμε σήμερα, δεν είναι ένα item αποκλειστικά για το νησί και την περίοδο των διακοπών, αφού μπορείς να ξεκινήσεις να το φοράς ήδη από τώρα στην πόλη και να απολαύσεις την κομψότητα του απόλυτου key item.

Η βερμούδα είναι η πιο cool εκδοχή των shorts αυτό το καλοκαίρι -Και θα φορεθεί κυριολεκτικά παντού

https://www.instagram.com/p/Cb4didaqtjo/

Λινό παντελόνι: Το must καλοκαιρινό essential.

Το πιο δημοφιλές χρώμα για ένα λινό παντελόνι είναι το λευκό. Είναι το χρώμα που του ταιριάζει τέλεια και φυσικά η πιο εύκολη λύση στο styling, αφού συνδυάζεται με το οτιδήποτε βάλεις από πάνω. Και το total white είναι must για το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι. Ένα απλό λευκό tank top ή ένα white tee είναι η french style λύση, για όσες αγαπάτε τα basics. Φέτος, υπάρχουν και πολλά ενημερωμένα flats, που κάνουν το τέλειο matching με το εν λόγω look.

https://www.instagram.com/p/CsO-wzkNHP7/

Αλλά επειδή ξέρω ότι δεν σου αρέσει -όπως και σε μένα- να μένεις στα βασικά και τα αναμενόμενα, έχω να σου κάνω κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα σε κάνουν να δεις το λινό παντελόνι με άλλο μάτι. Αρχικά, δεν χρειάζεται το λινό σου παντελόνι να είναι υποχρεωτικά λευκό. Υπάρχουν και άλλα basic χρώματα όπως το μαύρο, το χακί και το γκρι, αλλά και πιο extravagant επιλογές όπως οι ρίγες και οι bold αποχρώσεις. Κάνε έξυπνο mix and match με τα tops σου και συμπλήρωσε τα σύνολά σου με upgraded πέδιλα με πάτους πλατφόρμες και mini bags με χρώματα .

https://www.instagram.com/p/CtzBBUXI78J/

7 τρόποι για να το φορέσεις το λινό σου παντελόνι: