Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι σικάτες εμφανίσεις των κυριών που ξεχώρισαν στο Προεδρικό Μέγαρο

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι σικάτες εμφανίσεις των κυριών που ξεχώρισαν στο Προεδρικό Μέγαρο

INTIME NEWS

INTIME NEWS

Το dress code της ημέρας ήταν το minimal chic.

Ο πολιτικός πυρετός συνεχίζεται στη χώρα, καθώς σήμερα είχαμε και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ παρούσα στη διαδικασία ήταν φυσικά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μαζί με τις πολιτικές εξελίξεις τρέχει πάντα και το κομμάτι του dress code, αφού σε τέτοιες περιστάσεις οι κυρίες της πολιτικής σκηνής κάνουν τις πιο προσεγμένες εμφανίσεις τους. Σήμερα είχαμε στη Βουλή και τις οικογένειες των εκλεγμένων βουλευτών, με πολλές παρουσίες να ξεχωρίζουν για το στυλ και το γούστο τους. Τηρώντας πάντα το απαιτούμενο dress code, μιας και η πολιτική κσηνή σίγουρα έχει τα δικά της «πρέπει».

Οι πιο σικάτες παρουσίες της σημερινής ορκωμοσίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου σήμερα αποφάσισε να είναι αρκετά κλασική, επιλέγοντας ένα κοστούμι, κατά τη συνήθειά της, με ίσιο, tailored παντελόνι και σταυρωτό σακάκι, που κουμπώνει με εντυπωσιακά, χρυσά κουμπιά. Και τα αξεσουάρ της ήταν ιδιαίτερα minimal για την ημέρα. H κυρία Σακελλαροπούλου είχε μάλιστα φορέσει το ίδιο κοστούμι νωρίτερα μέσα στο Μάιο, αξιοποιώντας δύο φορές ένα κλασικό outfit.

Μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής βουλής είναι και η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο με ένα sophisticated look, που ανταποκρίνεται πλήρως στο dress code της ημέρας. Η κυρία Μιχαηλίδου δεν θέλησε να φορέσει κοστούμι και έτσι την είδαμε με ένα φόρεμα σε σκούρο navy blue χρώμα, με διακριτικό ντεκολτέ σε ένα ιδιαίτερο μαλακό ύφασμα. Το συνδύασε με nude ζώνη και ασορτί nude, pointy γόβες, που ολοκλήρωσαν ιδανικά το look.

ÔÅËÅÔÇ ÏÑÊÙÌÏÓÉÁÓ ÔÙÍ ÍÅÙÍ ÕÐÏÕÑÃÙÍ ÊÁÉ ÕÖÕÐÏÕÑÃÙÍ ÅÍÙÐÉÏÍ ÔÇÓ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÁÔÅÑÉÍÁÓ ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ <br><br> ÄÏÌÍÁ ÌÉ×ÁÇËÉÄÏÕ

INTIME NEWS

INTIME NEWS

Εξίσου stylish ήταν και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία εμφανίστηκε πολύ όμορφη με ένα πρωτότυπο outfit. Δεν φόρεσε ούτε φόρεμα, αλλά ούτε και κοστούμι. Αντίθετα πόνταρε στην κομψότητα ενός ασπρόμαυρου look, που λειτουργεί πάντα. Με μαύρο wide leg παντελόνι και ένα ελαφρύ σακάκι/πουκάμισο με ανοιχτή λαιμόκοψη και 50s retro πέτα η κυρία Κεφαλογιάννη έκανε και ένα αντίστοιχο vintage style χτένισμα και φόρεσε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια. Τα μαύρα Jackie O γυαλιά ηλίου ήταν το τέλειο αξεσουάρ για το συγκεκριμένο look.

IMG_6291.jpg

Photo NDP Photo Agency

Εκτός, όμως, από τις κυρίες που συμμετέχουν στο τελικό σχήμα της νέας κυβέρνησης, εξίσου κομψές και προσεγμένες ήταν και οι συνοδοί των Υπουργών και Υφυπουργών, που έδειξαν μια μεγάλη προτίμηση σε αποχρώσεις όπως το λευκό, το beige αλλά και το off white, ενώ ήταν πολύ λίγες οι πινελιές που είχαμε σε έντονα χρώματα. Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις στην παρακάτω gallery.

Οι πιο stylish παρουσίες της ορκωμοσίας: