Η Gigi Hadid απέδειξε ότι το total black φοριέται καλοκαίρι και βρήκε τα πιο σωστά μαύρα flats

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Gigi Hadid απέδειξε ότι το total black φοριέται καλοκαίρι και βρήκε τα πιο σωστά μαύρα flats

Photo: Getty Images

Επιλέγοντας τις σωστές γραμμές, μπορείς να φοράς το μαύρο χρώμα όλο το χρόνο.

Η Gigi Hadid βρέθηκε στο Παρίσι, όπως όλοι είδαμε. Βρέθηκε στο Παρίσι για να περπατήσει στο show του Simone Porte Jacquemus στις Βερσαλλίες, παρουσιάζοντας την «Le Chouchou» collection. Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω στη γαλλική πρωτεύουσα και να παραβρεθεί στα ANDAM fashion awards, υιοθετώντας τον τρόπο που ντύνονται και οι Παριζιάνοι. Effortless stylish. Με ένα απλό αλλά πολύ ιδιαίτερο look απέδειξε ότι το total black μπορεί να γίνει άκρως καλοκαιρινό, αν κάνεις τις σωστές επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CuIlmn4OSaK/

Το total black look της Gigi είχε τις σωστές ισορροπίες.

Το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των γυναικών και είναι απόλυτα λογικό, γιατί δίνει την κομψότητα που χρειάζεται το στυλ μας χωρίς να κάνει φασαρία. Και μπορείς φυσικά να το φορέσεις και καλοκαίρι. Ειδικά, αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που έχουν τη λευκή επιδερμίδα της Gigi Hadid, τότε το μαύρο είναι το χρώμα σου ακόμη για τις διακοπές!

Η ίδια η Gigi εμφανίστηκε με ένα total black σύνολο, στα ANDAM fashion awards 2023, επιλέγοντας ένα outfit του οίκου Chloe, που είχε έμπνευση από το διαχρονικό, minimal style των Γαλλίδων. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα wide leg παντελόνι σε satin like υφή, με στενή εφαρμογή στη μέση και μεγάλα μπατζάκια, ενώ από πάνω επέλεξε μία μαύρη, ασύμμετρη μπλούζα του οίκου με θηλυκά ντραπέ one shoulder σχέδιο, που έδενε στην πλάτη με μία ασημί αλυσίδα. Η Gigi κράτησε την Penelope leather Chloé handbag σε μικρό μέγεθος και συμπλήρωσε το look με μαύρα γυαλιά Dmy και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους.

gigi-hadid_chloe-(3).jpg

Photo: Getty Images

Και τα δύο αυτά συγκεκριμένα items του οίκου Chloe έχουν μέσα τους υλικά όπως το μαλλί και το κασμίρι, που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει σε κάθε εποχή. Αυτό, όμως, που ολοκλήρωσε ιδανικά το συγκεκριμένο outfit και το έκανε ακόμη πιο upgraded ήταν οι pointy μπαλαρίνες που διάλεξε η Gigi για να συνοδέψει το look. Τα flats πάνε πλέον παντού, όπως θα έχεις παρατηρήσει, αρκεί να βάλεις στη συλλογή σου ένα σχέδιο με statement γραμμές, που να μπορεί να φορεθεί ακόμη και βράδυ.

gigi-hadid_chloe-(2).jpg

Photo: Getty Images

gigi-hadid_chloe-(1).jpg

Photo: Instagram/@Gigihadid