Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τα δύο maxi πολύχρωμα φορέματα που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τα δύο maxi πολύχρωμα φορέματα που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών μας

Συνδυάζονται τέλεια με τα flat σανδάλια μας. 

Οι εκπομπές έριξαν αυλαία εχθές Παρασκευή και μας ευχήθηκαν καλό καλοκαιράκι με τη βασίλισσα του Ελένη να είναι πλέον η επίσημη ambassador του ελληνικού καλοκαιριού. Όλοι ξέρουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει μια στενή σχέση με το νησί της Άνδρου και φροντίζει να επισκέπετεται τα Άχλα όλο το χρόνο, ενώ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών βρίσκει εκεί το ησυχαστήριό της και προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Οπότε είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας δώσει την έμπνευση για την καλοκαιρινή μας βαλίτσα.

Γιατί εκτός από τα outfits της παραλίας με τα μαγιό και τα πολύχρωμα cover ups, έχουμε και τα ρούχα που θέλουμε για τις all day και τις βραδινές εμφανίσεις μας. Είτε πας σε νησί, είτε σε βουνό, είτε σε κάποιο άλλο παραθαλάσσιο μέρος της χώρας μας ένα maxi, αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα είναι η πιο έξυπνη επιλογή. Και η Ελένη σου προτείνει τα δύο αγαπημένα της σχέδια.

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα μαγιό του 2023 στο απόλυτο shopping guide της σεζόν

Τα δύο φορέματα της Ελένης Μενεγάκη που είναι must για το καλοκαίρι μας.

Η Ελένη έκανε δύο εμφανίσεις με maxi printed φορέματα λίγο πριν μας πει το τηλεοπτικό της αντίο για φέτος και έδωσε χρώμα στο καλοκαίρι μας. Γιατί πράγματι το καλοκαίρι θέλει χρώμα, το ίδιο και η διάθεσή μας που λίθγο οι ζέστες, λίγο το ότι είμαστε ακόμη στο γραφείο, θέλει και αυτή την ενίσχυσή της. Το πρώτο φόρεμα της Ελένης είναι στα δύο χρώματα που μας θυμίζουν τα νησιά μας. Το λευκό και το μπλε. Με halter neck δέσιμο στο λαιμό και cut outs κάτω από το στήθος είναι ένα άκρως θηλυκό σχέδιο, με λαχούρια που μοιάζουν να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Αν έχεις πάρει και λίγο μαύρισμα, τότε είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

https://www.instagram.com/p/CuRhwu0sZLO/

Το δεύτερο φόρεμα της Ελένης είναι λίγο πιο elegant και έχει μια νότα βραδινή. Με ένα abstract print σε έντονο κόκκινο, μπλε, κίτρινο και φούξια μοτίβο είναι σίγουρα ένα item που εντυπωσιάζει. Η Ελένη έχει επενδύσει και πάλι στο halter neck κόψιμο, που καταλήγει όμως σε ένα μοτίφ με πλεκτό κόκκινο ρέλι.

https://www.instagram.com/p/CuO9ib4NTlo/

Το συγκεκριμένο ταιριάζει και με ψηλοτάκουνα για μία περίσταση όπως γάμος ή βάφτιση.