Οδηγός αγοράς: Τα cover ups που έρχονται να απογειώσουν τα looks της παραλίας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα cover ups που έρχονται να απογειώσουν τα looks της παραλίας

Beach look χωρίς ρούχα παραλίας και τα κατάλληλα αξεσουάρ δεν γίνεται. Οι καλύτερες επιλογές από τις resort συλλογές του 2023.

Όταν ξεκινάμε για την παραλία, κάνουμε τις γνωστές μας λίστες. Ποια παραλία θα επιλέξουμε, πού θα κάτσουμε, τι θα χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας αλλά και πού θα συνεχίσουμε τη μέρα μας, σε κάποια κοντινή ταβέρνα ή κάποιο beach party. Πριν από όλα αυτά, όμως, έρχεται το τι θα βάλω στην παραλία, για να είμαι super stylish, άνετη και έτοιμη για όλα. Γιατί αν κάτι αγαπάμε στο καλοκαίρι -και ακόμη ειδικότερα στο ελληνικό καλοκαίρι- αυτό είναι η ανεμελιά και το ότι όλα μπορούν να προκύψουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Οπότε εκτός από το μαγιό μας πρέπει να δώσουμε βάση και στα beachwears.

emilisindlev_351424601_985253799144183_5307371820420394031_n.jpg

Photo: Instagram/@emilisindlev

To «λάθος» που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες στο κομμάτι του beachwear είναι ότι προσπαθούμε υπερβολικά πολύ και κάπως έτσι καταλήγουμε να πάρουμε μαζί μας κάτι που δεν ταιριάζει στην αισθητική και το στυλ μας. Γιατί ακόμη και το style της παραλίας θα πρέπει να είναι μια συνέχεια των looks που κάνουμε και στην πόλη, στην καθημερινή μας ζωή. Και ευτυχώς για εμάς όλα τα αγαπημένα brands με resort συλλογές έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές συλλογές που περιλαμβάνουν μοναδικά items, με ιδιαίτερα καλοκαιρινά υλικά, που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το fashion αποτέλεσμα που θέλουμε.

Summer trend report: Όλες οι τάσεις στα μαγιό του 2023 -Εσύ θέλεις ολόσωμο ή μπικίνι;

lucywilliams02_347429382_584122686878038_120958012938091859_n.jpg

Photo: Instagram/@lucywilliams02

Οι τάσεις για την παραλία φέτος θέλουν την απλότητα να συναντά τη δημιουργικότητά μας. Maxi εντυπωσιακά καφτάνια με χρώματα και prints, crochets, λινά πουκάμισα, παντελόνια και σορτς για τους all time classic lovers, φορέματα με διαφάνειες και fishnet υλικά, για εσένα που είσαι λίγο πιο κοντά στο Y2K style και θέλεις να συνδυάσεις ένα τέτοιο φόρεμα με πολύχρωμα, girly αξεσουάρ και κοσμήματα.

Αν, όμως, θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά για την απόλυτη επιστροφή, αυτή θα είναι το παρεό. Οι millennials έχουμε περάσει αξέχαστα καλοκαίρια μέσα στα παρεό μας, που τώρα έρχονται να γίνουν το αγαπημένο beachwear item και για τους Genzers. Στη mini ή τη maxi εκδοχή τους, δένονται εύκολα πάνω από το μαγιό μας σε πολλά διαφορετικά shapes. Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις και ένα τελείως μοναδικό look στην παραλία, που θα έχει την προσωπική σου υπογραφή.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα items, που θα έρθουν μαζί σου στο νησί και θα κάνουν το καλύτερο matching με τα μαγιό σου.

Editor's choices:

Δες εδώ ολόκληρο το αφιέρωμα