Σορτσάκι ή φούστα παρεό; Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Σορτσάκι ή φούστα παρεό; Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο στην παραλία

Ετοιμάζεσαι για μπάνιο το Σαββατοκύριακο; Έχουμε δύο προτάσεις για το beach look σου.

Καύσωνας διαρκείας έρχεται από το Σαββατοκύριακο και έπειτα και το πλάνο μας είναι μάλλον το ίδιο: παραλία και απανωτές βουτιές. Κανένα γραφείο και καμία υποχρέωση δεν θα μπορέσει να μας κρατήσει μακριά από μια βουτιά στην πιο κοντινή ακτή αυτές τις μέρες και επειδή έχουμε είναι η αλήθεια αρκετά το μυαλό μας, ας μην μας απασχολεί και το beach look μας. Δηλαδή το look που θα φορέσουμε στην παραλία. Και θα μου πεις και εκεί θα χρειαστώ styling; Ίσως όχι για το μπάνιο σου αυτό καθαυτό, αλλά για το φαγητό και το ποτάκι που θα ακολουθήσει μετά είναι απαραίτητο ένα ωραίο καφτάνι ή μία λινή παντελόνα που θα φορεθεί πάνω από το μαγιό σου.

Όταν μιλάμε για look παραλίας δεν υπάρχει καλύτερο inspo από το απόλυτο bikini body του ελληνικού Instagram, την Αθηνά Οικονομάκου. Η Αθηνά φαίνεται να έχει αδυναμία στο καλοκαίρι και τη θάλασσα με όλα τα ρούχα της προσωπικής συλλογής μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη να μας θυμίζουν πάντα κάτι από «summer in Greece». Έχοντας ξεκινήσει από νωρίς τις αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, η Αθηνά έχει καταλήξει σε δύο items που μπορούν να φορεθούν πάνω από το μαγιό και να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο beach outfit.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει την top απόχρωση που θα φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Σορτς ή φούστα παρεό; Και τα δύο!

Το πρώτο item που προτιμά η Αθηνά είναι η φούστα-παρεό, μιας και τα παρεό έχουν κάνει τεράστιο come back αυτή την περίοδο. Αλλά τι είναι ακόμη πιο εύκολο από το να δέσεις ένα παρεό στη μέση σου; Να φορέσεις μια φούστα-παρεό! Η Αθηνά επιλέγει τη maxi εκδοχή της, πάντα σε κάποιο floral μοτίβο, με ανάλαφρο τελείωμα και sexy κορδονάκια στη μέση.

https://www.instagram.com/p/CucZZ50NgGC/

Από την άλλη έχουμε το all time classic ρούχο παραλίας, το σορτς. Και πιο συγκεκριμένα το υφασμάτινο, floral σορτσάκι. Γιατί ειλικρινά ένα τζιν σορτσάκι, που να κολλάει πάνω μας δεν είναι και η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Η Αθηνά το συνδύασε με το μπικίνι top της και ένα ασορτί maxi κιμονό με το ίδιο μοτίβο. Εσύ μπορείς να φορέσεις από πάνω το oversized λευκό σου πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/Cs_vYAANytD/