Η Υβόννη Μπόσνιακ ακολουθεί το inspo της Victoria Beckham και επιλέγει ένα αέρινο slip dress

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Υβόννη Μπόσνιακ ακολουθεί το inspo της Victoria Beckham και επιλέγει ένα αέρινο slip dress

Photo: NDP Photo Agency

Το φόρεμα κλειδί στην καλοκαιρινή ντουλάπα μας που μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε γάμο.

Τα έχουμε ξαναπεί και να μην τα ξαναλέμε. Η Victoria Beckham είναι από μόνο της ένα μικρό σχολείο μόδας. Ακόμη και πριν η ίδια ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μόδα και γίνει μια επιτυχημένη σχεδιάστρια, η τότε τραγουδίστρια των Spice Girls ήταν μία από τις μεγαλύτερες trend setters του κόσμου. Και εξακολουθεί να είναι. Απόδειξη; Ότι το φόρεμα που έβαλε στο γάμο του μεγάλου της γιου Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz, άνοιξε ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο dress code των γάμων, που φοριέται μανιακά από τα fashion girls ακόμη και σήμερα. Μιλάμε φυσικά για το haute couture μεταλλικό slip dress με το οποίο εμφανίστηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις τη μεγάλη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CuCWAB0oWGa/

Έκτοτε τη συγκεκριμένη minimal style σχολή ακολουθούν και πολλές ακόμη κυρίες. Μία από αυτές είναι και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία λατρεύει τις λιτές γραμμές και το απλό στυλ γενικότερα, και φροντίζει να κάνει πάντα αντίστοιχες elegant εμφανίσεις, παραμένοντας πάντα πιστή στην προσωπική της αισθητική. Αυτή την περίοδο η ίδια βρέθηκε στη Μύκονο και ο φακός τη συνέλαβε σε έξοδο μαζί με την κόρη της Ελένη.

Μαριέττα Χρουσαλά: Φόρεσε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα με το καλοκαιρινό της shorts suit

To μωβ slip dress της Υβόννης είναι η έμπνευση του μήνα.

Διανύουμε, ήδη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και είμαι σίγουρη ότι και εσύ όπως και εμείς έχεις να πας ακόμη σε πολλούς γάμους και βαφτίσεις. Το τελευταίο look της Υβόννης μας δίνει την ιδανική έμπνευση, αν έχουμε ένα κάλεσμα σε νησί και θέλουμε να είμαστε αέρινες και φυσικά άνετες.

7214_IVONI_MPOSNIAK_562023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Υβόννη επέλεξε ένα midi slip dress, σε glossy σατέν ύφασμα και φανταστική μωβ απόχρωση, που έχει ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στο ντεκολτέ. Οι λεπτές τιράντες τύπου spaghetti κάνουν λίγο πιο θηλυκό το look, ενώ η Υβόννη συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με ένα ζευγάρι flat σανδάλια με λευκό δέρμα και χρυσές, μεταλλικές λεπτομέρειες.

7221_IVONI_MPOSNIAK_562023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η τσάντα της συνδυάστηκε με τα παπούτσια και ακολούθησε την παλέτα του λευκού, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς έριξε στους ώμους της και ένα μαύρο, oversized σακάκι, το οποίο εσύ μπορείς να αντικαταστήσεις και με μία εσάρπα.

7199_IVONI_MPOSNIAK_ME_TIN_KORI_TIS_562023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

7197_IVONI_MPOSNIAK_ME_TIN_KORI_TIS_562023.jpg

Photo: NDP Photo Agency