Η Nicole Kidman απέδειξε ότι ένα φόρεμα με cut outs μπορεί να είναι παράλληλα chic και ultra sexy

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Nicole Kidman απέδειξε ότι ένα φόρεμα με cut outs μπορεί να είναι παράλληλα chic και ultra sexy

(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Η τελευταία της εμφάνιση με sexy δημιουργία του οίκου Saint Laurent είναι ότι καλύτερο είδες σήμερα.

Little black dress. Αυτό το φόρεμα που δεν θα μας αφήσει ποτέ μόνες. Που θα είναι πάντα η σταθερή απάντηση στην ερώτηση τι να φορέσω πάλι σήμερα. Φυσικά και το μικρό μαύρο φόρεμα έχει ταυτιστεί με τις επίσημες, βραδινές εμφανίσεις μας, γιατί η αλήθεια είναι ότι το μαύρο έχει τη μαγική ιδιότητα να κάνει το οτιδήποτε αμέσως πιο elegant, πιο κομψό και πιο επίσημο. Μία star σαν τη Nicole Kidman, που έχιε ταυτιστεί με την sophisticated αύρα που αποπνέει σε κάθε της εμφάνιση δεν θα μπορούσε παρά να αναβαθμίσει το κλασικό μαύρο φόρεμα σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της, επιλέγοντας μια δημιουργία του οίκου Saint Laurent, δια χειρός Anthony Vacarrello.

undefined

AP Images

To μαύρο cut out φόρεμα της Nicole Kidman ήταν πιο sexy από ποτέ.

Η Nicole Kidman βρίσκεται σε press tour το τελευταίο διάστημα για την προώθηση της νέας σειράς της Paramount «Special Ops: Lioness». Και από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της έχει κάνει ξεκάθαρο ότι το κάθε ένα της outfit θα μας απασχολήσει αρκετά. Το μαύρο Saint Laurent gown της ήταν μόνο η αρχή. Μιλάμε για ένα maxi φόρεμα, με halter neck δέσιμο στο λαιμό, που συμπληρώνεται με ένα λουλούδι, το οποίο έχει ένα εντυπωσιακό cut out στην κοιλιά, αφήνοντας ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της. Τα μαύρα διάφανα γάντια της απογείωσαν το elegance.

Britain Special Ops: Lioness Premiere

Nicole Kidman και Zoe Saldana (Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

To πρωινό της look ήταν εξίσου sophisticated με τη Nicole Kidman να επιλέγει ένα εκπληκτικό κοστούμι από τη συλλογή του οίκου Ferragamo με την υπογραφή του Maximilian Davis. Σε ελαφρύ γρι χρώμα, η Nicole το φόρεσε με ένα λευκό top με χαμηλό ντεκολτέ και ένα ζευγάρι μπότες σε edgy vinyl δέρμα. Στα 56 της η Kidman κάνει μια στροφή στα minimal σύνολα, επιλέγοντας εξαιρετικά θηλυκά looks, που κερδίζουν με την απλότητά τους.

Britain Special Ops: Lioness Photo Call

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Έχει υπάρξει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί διαχρονικά, κάνοντας όμως συνήθως πιο conservative επιλογές. Άλλη μια απόδειξη ότι όσο μια γυναίκα μεγαλώνει εξελίσσει το στυλ της, ανακαλύπτοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Britain Special Ops: Lioness Photo Call

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision