Η Μαριλένα Γεραντώνη έφερε το Barbiecore style στην ενημέρωση με το σωστό φόρεμα

Η Μαριλένα Γεραντώνη έφερε το Barbiecore style στην ενημέρωση με το σωστό φόρεμα

Άλλη μία στυλάτη κυρία της ενημέρωσης που τολμάει να φορέσει τις ανατρεπτικές τάσεις της σεζόν. 

Οι κυρίες της ενημέρωσης έχουν γίνει πλέον ένα από τα αγαπημένα θέματα της εγχώριας τηλεόρασης, με το στυλ τους και τις εξαιρετικές -ομολογουμένως- ενδυματολογικές επιλογές. Γιατί έχουν πλέον σπάσει τα στερεότυπα που ήθελε τις γυναίκες δημοσιογράφους που ανήκουν στην ενημέρωση να είναι συντηρητικές και κάπως επιτηδευμένα κλασικές. Τα τελευταία χρόνια όμως αυτή η αντίληψη έχει αλλάξει πολύ και κάθε φορά που ανοίγουμε την τηλεόρασή μας για να δούμε μια ενημερωτική εκπομπή ή τις ειδήσεις, θα δούμε και πολύ ωραία σύνολα, γεμάτα άποψη και χρώμα, αλλά και ανατρεπτικές επιλογές, που παλιότερα δεν θα φανταζόμασταν ποτέ στα πλαίσια της ενημέρωσης. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως στα καινούργια πλατό έχουμε την ευκαιρία να δούμε και όρθιες τις περισσότερες παρουσιάστριες.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού είναι και η Μαριλένα Γεραντώνη, η παρουσιάστρια του Mega που το καλοκαίρι είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Κοινωνία Ώρα Mega και έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε μέσα από τους δέκτες μας. Πάντα απλή, κομψή και ενημερωμένη σπάει τα συνηθισμένα office looks με χρώματα και ιδιαίτερες γραμμές, που κλέβουν τις εντυπώσεις. Έτσι και η τελευταία της εμφάνιση με φούξια φόρεμα είναι η καλύτερη εκδοχή του Barbiecore trend που έχεις δει σήμερα.

Τα 5 basics που φοράμε κάθε καλοκαίρι και αξίζει να αγοράσεις με έκπτωση

Τo Barbiecore σύνολο της Μαριλένας Γεραντώνη.

https://www.instagram.com/reel/CvWfSuINSlm/

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega επέλεξε ένα φόρεμα σε λαμπερό φούξια, ένα χρώμα που εσένα μπορεί να σου θυμίζει την γκαρνταρόμπα της Barbie που είναι το πιο επίκαιρο «πρόσωπο» του καλοκαιριού, αλλά από την άλλη είναι αρκετά ανατρεπτικό για μια ενημερωτική εκπομπή και μπράβο στην τολμηρή Μαριλένα.

https://www.instagram.com/reel/CvWbeD7tSTX/

Μιλάμε για ένα στενό, sexy, midi φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και λεπτές τιράτες τύπου spaghetti, ενώ στη μέση της έχει μια ασορτί ζώνη με μεγάλη αγκράφα. Τα χρυσά σκουλαρίκια της έδωσαν ένα boho χαρακτήρα στο look, που μας θύμισε καλοκαίρι και τα παπούτσια που ολοκλήρωσαν το outfit ήταν τα ψηλοτάκουνα, nude, minimal πέδιλα που έχουν όλες πι γυναίκες στη συλλογή τους.

364170342_1318703195726260_7908991033856199870_n.jpg