Τα 5 basics που φοράμε κάθε καλοκαίρι και αξίζει να αγοράσεις με έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 basics που φοράμε κάθε καλοκαίρι και αξίζει να αγοράσεις με έκπτωση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί τώρα που έχουμε εκπτώσεις είναι η στιγμή για έξυπνο shopping.

Οι εκπτώσεις έχουν σίγουρα το συναίσθημα που είχαμε παλιότερα. Και ευτυχώς. Γιατί το να βγαίνεις στα μαγαζιά και να βάζεις στα καλάθια που βρίσκεις στα διάφορα πολυκαταστήματα οτιδήποτε έχει κάτω από 10€, δεν είναι ο σωστός τρόπος να αξιοποιήσεις τις προσφορές. Οι εκπτώσεις είναι το διάστημα που πρέπει να δούμε τις ελλείψεις της ντουλάπας μας, να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό για το τι είναι αυτά που φοράμε και τι όχι τελικά και να κάνουμε μια μικρή wish list με όλα τα απαραίτητα, πριν ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς. Τόσο απλά, τόσο οργανωμένα. Εσύ έκανες αυτή τη διαδικασία για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις;

basic_summer_essentials-(4).jpg

Αν με διαβάζεις στο Queen.gr, θα ξέρεις ότι το είμαι υπέρμαχος των basics και του στυλ που βασίζεται κυρίως στα μικρά διαμαντάκια της ντουλάπας μας. Τα basics μπορεί να είναι για πολλές από εσάς η πιο βαρετή κατηγορία στις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά είναι ο καιρός να δείτε με άλλα μάτια τα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και να αρχίσετε να εμπλουτίζετε τη συλλογή σας με αυτά. Λευκό, μαύρο , μπεζ, γκρι και μπλε είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα των basics χωρίς να αποκλείονται και τα prints, όταν πρόκειται για ένα item που του ταιριάζουν. Όπως το κλασικό, shirt dress των Γαλλίδων που είναι κατά κανόνα floral ή πουά.

Η Kate Middleton δεν αγαπά τα πανάκριβα κοσμήματα -Οι minimal επιλογές της ξεσήκωσαν σχόλια

https://www.instagram.com/p/CuzfMh4qy0Y/

Αν, λοιπόν, δεν έχεις ακόμη κάνει μια μικρή wish list για τα ψώνια σου, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε μαζί για τα must have basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σου, που δεν θα φορέσεις απαραίτητα μόνο το καλοκαίρι, αφού πλέον τα ρούχα μας δεν έχουν εποχή και μπορείς να συνδυάσεις πολλά ετερόκλητα υλικά όλο το χρόνο, ανάλογα με τα παιχνίδια της θερμοκρασίας. Έχω βάλει για σένα στη λίστα φορέματα, παντελόνια και tops, που ίσως θέλεις να αποκτήσεις για πρώτη φορά ή να ανανεώσεις, αν δεν έχεις επενδύσει σε ένα item ποιότητας και σωστής εφαρμογής.

basic_summer_essentials-(3).jpg

Τα 5 basics της καλοκαιρινής ντουλάπας: