Crochet: Το πλεκτό που είναι η απόλυτη τάση -Το αγαπούν η Υβόννη Μπόσνιακ και η Κατερίνα Καινούργιου

Ναταλία Κατσακιώρη
Crochet: Το πλεκτό που είναι η απόλυτη τάση -Το αγαπούν η Υβόννη Μπόσνιακ και η Κατερίνα Καινούργιου

Είναι το vintage καλοκαιρινό πλεκτό που είναι τέλειο για τις βραδινές μας εξόδους στο νησί.

Η μόδα κάνει κύκλους. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ που θα ακούσεις και παράλληλα η μεγαλύτερη αλήθεια. Γιατί πράγματι, ο κόσμος της μόδας κινείται κυκλικά και του αρέσει από τη μία να ανατρέχει στο παρελθόν και από την άλλη να κάνει μεγάλες επαναστάσεις και να τα αμφισβητεί όλα. Νομίζω ότι τώρα περνάμε την πρώτη φάση και αυτό φαίνεται από τη λατρεία που έχουν οι νέες γενιές στα trends των 90s και 00s. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για μία τάση που μας έρχεται από ακόμη παλιότερα και οι λίγο μεγαλύτερες -aka millennials- θα θυμούνται ότι είχε ξανακάνει ένα παρόμοιο come back. Μιλάμε για τα πλεκτά τύπου crochet.

https://www.instagram.com/p/CvRoq2Zoeyd/

Φέτος, τα βλέπουμε και πάλι στο προσκήνιο, ενώ τα είχαμε φορέσει με μανία και το περασμένο καλοκαίρι. Μας έρχεται από τα 70s και φέρνει έναν retro χαρακτήρα στο στυλ μας, που ταιριάζει τέλεια στην καλοκαιρινή μας διάθεση. Θα σου πω ότι είναι μάλιστα η τέλεια επιλογή για ένα summer night στο νησί, αν έχεις διαλέξει και εσύ ένα crochet λευκό φόρεμα όπως η Υβόννη Μπόσνιακ και η Κατερίνα Καινούργιου.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 must buys του Αυγούστου που θα βρεις ακόμη σε έκπτωση

Το λευκό crochet φόρεμα είναι το must item του καλοκαιριού.

Οι Ελληνίδες celebrities είναι διακοπές και εμείς χαζεύουμε τα Instagram accounts της για να πάρουμε έμπνευση από τα καλοκαιρινά τους σύνολα. Ανάμεσα στις πιο κομψές παρουσίες είναι και η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ. Και οι δύο ανέβασαν φωτογραφίες, όπου τις είδαμε με ένα λευκό crochet φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CvRstkiIfH5/

Η Υβόννη επέλεξε ένα mini φόρεμα με κλασικό crochet πλεκτό, το οποίο φόρεσε πάνω από το μαγιό της. Με μακριά μανίκια και χαμηλή πλάτη, είναι ένα perforated item, που η Υβόννη το φόρεσε σαν off shoulder, κάνοντάς το ακόμη πιο sexy. Από την άλλη η Κατερίνα συνδύασε το crochet και τη δαντέλα σε ένα φόρεμα και επέλεξε μια πιο κλασική εκδοχή, με ψηλή λαιμόκοψη και midi μήκος. Το τέλειο inspo για ένα summer party night η ένα pool party.