Κι όμως μπορείς να φορέσεις flat σε γάμο -Η Ήβη Αδάμου σου προτείνει δύο maxi φορέματα με σανδάλια

Ναταλία Κατσακιώρη
Κι όμως μπορείς να φορέσεις flat σε γάμο -Η Ήβη Αδάμου σου προτείνει δύο maxi φορέματα με σανδάλια

Γάμοι και τον Αύγουστο και εμείς θα πάμε με flats!

Και άλλοι γάμοι; Και άλλοι δυστυχώς ή ευτυχώς, αν παντρεύεται κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι εμείς θα κληθούμε να κάνουμε κάποια ακόμη wedding guest σύνολα και σίγουρα καθώς έχει περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έχουμε άλλη έμπνευση για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό, κάτι που να μπορέσει να τραβήξει τα βλέμματα. Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η συζήτηση για τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως είναι τα παπούτσια, που είναι και ένα βασικό στοιχείο για το πώς θα εξελιχθεί η βραδιά μας.

Θα έρθω να σου δώσω κουράγιο και να σου πω ότι μπορούμε να πάμε σε έναν καλοκαιρινό γάμο και με ένα ζευγάρι flat σανδάλια, αρκεί να το συνδυάσουμε με το σωστό φόρεμα σε maxi γραμμή. Βρήκαμε τα δύο τελευταία looks της Ήβης Αδάμου από τις διακοπές της, που είναι ιδανικά και για έναν αυγουστιάτικο γάμο σε νησί ή στην πόλη.

Η Meghan Markle με το πρόσφατο look της θα κάνει τάση το μπεζ «latte» χρώμα

https://www.instagram.com/p/Cve5rOBII-W/

Maxi φόρεμα + σανδάλια: Το καλύτερο guest look για γάμο.

Τα πράγματα είναι απλά και εμείς πολλές φορές τα κάνουμε σύνθετα. Συνήθως αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των καλοκαιρινών γάμων, αφού δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε ένα κατάλληλο outfit για να πάμε σε μια ακόμη τέτοια περίσταση. Μέσα στις τελευταίες εμφανίσεις της Ήβης Αδάμου από τις διακοπές που κάνει στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα, ξεχωρίσαμε δύο βραδινά outfits ιδανικά για σένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο στην πόλη ή το νησί. Μπορεί σε ένα νησί να αισθανόμαστε κάπως πιο ανάλαφρες και να μπαίνουμε σε casual chic διάθεση, αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην πόλη κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, με το mood να αλλάζει.

https://www.instagram.com/p/Cvkq3wtIIdx/

Η Ήβη επέλεξε φόρεμα με halter neck δέσιμο σε λαμπερό μπλε και πράσινο, αλλά και ένα all over printed φόρεμα με λουλούδια και εντυπωσιακό strapless μπούστο, τα οποία συνδύασε με το ίδιο ζευγάρι μαύρα, gladiator sandals, σε κλασικό μαύρο. Μάζεψε τα μαλλιά της, καθώς τα updos το καλοκαίρι είναι must και έκανε ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ. Έτσι, δημιούργησε δύο άκρως elegant και εντυπωσιακά night looks χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσει κάτι από την άνεσή της. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ.