Η Ashley Graham είναι σε Barbie διάθεση με το φόρεμα που έχουν λατρέψει οι πιο στυλάτες celebrities

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ashley Graham είναι σε Barbie διάθεση με το φόρεμα που έχουν λατρέψει οι πιο στυλάτες celebrities

Γιατί κάθε κορίτσι είναι Barbie girl! Και τα roses dresses είναι το καλύτερο item για να μπεις σε αντίστοιχη διάθεση.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το Instagram account της Ashley Graham έχει γίνει ένα είδος guilty pleasure για μένα. Το super model ήταν πάντα πάρα πολύ creative στις φωτογραφίες που ανέβαζε, ενώ με το πέρασμα του χρόνου έγινε και πάρα πολύ ειλικρινής με τους ακολούθους της καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει μπει στο απόλυτο Barbie mood με την Ashley να είναι η παρουσιάστρια του Barbie Dream House Challenge. Οπότε και όλα της τα σύνολα είναι μέσα στο Barbiecore trend.

https://www.instagram.com/reel/CvrwPuWto8Q/

Ένα mini, ελαστικό, ντραπέ φόρεμα είναι η επιλογή της ημέρας, μιας και τα ντραπέ φορέματα -ή αλλιώς flat tummy dresses- είναι από εκείνα τα ρούχα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και κολακεύουν πολύ τα curvy κορίτσια. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι σε bold ροζ απόχρωση, με turtleneck λαιμό, μανίκια με σκίσιμο και υφασμάτινα τριαντάφυλλα κεντημένα σε διάφορα σημεία. Είναι μια δημιουργία από τη συλλογή της Magda Butrym, μίας από τις πιο hot σχεδιάστριες των τελευταίων σεζόν, με τα τριαντάφυλλά της να έχουν αποκτήσει το δικό τους celebrity κοινό.

A la plage: Τα 5 καλύτερα look παραλίας που φοράνε οι Γαλλίδες

Τα τριαντάφυλλα της Magda Butrym είναι η νέα εμμονή των celebrities.

Η Magda Butrym ανήκει ξεκάθαρα στις σχεδιάστριες που έχουν αναδειχθεί κυρίως μέσα από το Instagram, με δεκάδες μοντέλα όπως η Hailey Bieber, η Elsa Hosk και η Kendall Jenner να επιλέγουν ρούχα των συλλογών της. Ακολούθησαν γνωστές ηθοποιοί όπως η Jennifer Lawrence και πολλές ακόμη γυναίκες, που ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Το signature στοιχείο της είναι σίγουρα τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα που διακοσμούν τα tops, τα φορέματα ακόμη και τα παπούτσια της. Και έχουν γίνει φυσικά viral, αφού είναι από τα items που τραβάνε αμέσως το βλέμμα σου.

https://www.instagram.com/p/CnhzGWyLGmE/
https://www.instagram.com/p/CodCcAELZLg/

Το ροζ, το κόκκινο και το λευκό είναι τα τρία αγαπημένα χρώματα της Magda Butrym και αυτά που επιλέγουν πιστά οι πελάτισσές της, όταν αγοράζουν ένα item της συλλογή της. Βέβαια, το perforated set της Elsa Hosk, με το crop top και την maxi φούστα ήταν ένα από τα looks που θα θυμόμαστε για καιρό.

hoskelsa_315229634_1804245353275064_6624215226137844720_n.jpg
https://www.instagram.com/p/CrlbbLIs-c8/