Το crochet μπικίνι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία bohemian chic επιλογή για την παραλία

Το crochet μπικίνι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία bohemian chic επιλογή για την παραλία

Η Ζέτα εντυπωσίασε με το μπλε μπικίνι της σε ανατρεπτική γραμμή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και είναι μία από τις παρουσίες που δεν προκαλεί με την προσωπική της ζωή, παρόλα αυτά ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει μερικές χιλιάδες ακολούθους, που ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού παρακολουθούν τις αναρτήσεις της από τις διακοπές της. Εκεί η Ζέτα μας έχει συνηθίσει σε λίγο πιο προσωπικές λήψεις, χωρίς μακιγιάζ, χαλαρή και πάντα όμορφη, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με φίλους. Και φέτος, λοιπόν, το καλοκαιρινό της album έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά, με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια να μας δείχνει και την πάντα ενημερωμένη συλλογή με μαγιό, που έχει.

https://www.instagram.com/p/ChtxhrTIYd6/

Crochet bikini: Η επιλογή της Ζέτας για το καλοκαίρι του 2023.

Μπικίνι ή ολόσωμο; Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να μην έχει ακόμη ξεχωρίσει το δικό της αγαπημένο, αφού συχνά φοράει και το ένα μαγιό αλλά και το άλλο. Βέβαια, το μπικίνι είναι σίγουρα λίγο πιο sexy και θηλυκό και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και κάποια πιο ιδιαίτερα σχέδια και shapes με τις αναλογίες που διαθέτει. Η ίδια συνήθως ποντάρει σε διαχρονικά μπικίνι τριγωνάκια και προτιμά επίσης all time classic, basic χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε και το λευκό. Δεν είναι, όμως, λίγες και οι φορές που θα τη δούμε στην παραλία με ένα all over printed σχέδιο ή κάποιο άλλο ανατρεπτικό style. Όπως το μαγιό με τον οποίο την είδαμε στην τελευταία της ανάρτηση.

Τα τρία μαγιό που είναι ιδανικά για μπάνιο στην πισίνα

https://www.instagram.com/p/Cv1vA28ox4W/

Το crochet είναι μεγάλη τάση. Και μάλιστα έχει περάσει και στα μαγιό. Η Ζέτα Μακρυπούλια διάλεξε, λοιπόν, ένα μπικίνι σε μπλε/γαλάζιες αποχρώσεις, με μπλε electric bottom με μικρές, διακριτικές σούρες στο πλάι. Το πάνω μέρος του μαγιό που ήταν και το πιο εντυπωσιακό ήταν ένα τριγωνάκι στο signature πλεκτό του καλοκαιριού και με μπλε, φούξια και κίτρινα σχέδια. Από την άλλη ξέρω ότι το πλεκτό μαγιό είναι κάπως αμφιλεγόμενο και μπορεί να διστάζεις να το φορέσεις, αλλά εγώ θα σε συμβούλευα να δεις το inspo της Ζέτας και να τολμήσεις ένα αντίστοιχο crochet μπικίνι μέσα στον Αύγουστο.