Η Chloë Sevigny είναι η μούσα των Proenza Schouler και η νέα τους καμπάνια ήρθε σε ασπρόμαυρο film

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Chloë Sevigny είναι η μούσα των Proenza Schouler και η νέα τους καμπάνια ήρθε σε ασπρόμαυρο film

Το απόλυτο girl crush των 90s συνεχίζει να μας εμπνέει.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν μέσα τους την αστερόσκονη της μούσας. Η Chloë Sevigny είναι σίγουρα μία από αυτές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που εδώ και τόσες δεκαετίες εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές και οίκους μόδας ανά τον κόσμο, χωρίς να φαίνεται ποτέ ξεπερασμένη ή βαρετή. Πώς θα μπορούσε εξάλλου να είναι βαρετή η Chloë Sevigny; Η απάντηση είναι ότι δεν θα μπορούσε, και όχι μόνο για το iconic look της που κανείς δεν βαριέται να βλέπει στο street style των δρόμων της Νέας Υόρκης, αλλά κυρίως γιατί είναι εκείνη η ίδια που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

https://www.instagram.com/p/Cv7mjgKLEFP/

Όπως η απόφασή της πριν από λίγους μήνες να κάνει ένα μεγάλο bazaar με ρούχα της προσωπικής της ντουλάπας, προσπαθώντας όπως είχε πει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα. Και όπως καταλαβαίνεις, όλο αυτό ανακοινώθηκε μέσα από το Instagram και έχει κανονικό viral, αφού δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο μία star της τάξης της Chloë Sevigny να οργανώνει τόσο απλά, τόσο άμεσα και τόσο εύκολα μια τέτοια random εκδήλωση, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν και να τη γνωρίσουν από κοντά, αλλά και να αποκτήσουν ένα item της ντουλάπας της. Είναι η προσωποποίηση του coolness και για αυτό την αγαπάμε.

Sea goddess: Η Zendaya φόρεσε το iconic wet dress της Δήμητρας Πέτσα στο νέο της διαφημιστικό

Η Chloë Sevigny είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας των Proenza Schouler.

Μόδα και Νέα Υόρκη. Ή Νέα Υόρκη και μόδα. Δύο λέξεις που αυτόματα συναντούν ονόματα όπως η Leandra Medine και η Chloë Sevigny. Δεν ήταν λοιπόν καμία έκπληξη όταν είδαμε την Chloë να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας Fall/Winter καμπάνιας των Proenza Schouler, η οποία κυκλοφόρησε μόλις πριν δύο-τρεις ημέρες στα social media. Η Chloë ποζάρει στα 48 της είναι πιο hot και πιο επίκαιρη από ποτέ και ποζάρει με τον cool, fashionable αέρα της μπροστά από τον φακό του Davit Giorgadze για το iconic σχεδιαστικό δίδυμο της Νέας Υόρκης.

chloessevigny-(1).jpg

Οι περισσότερες λήψεις είναι ασπρόμαυρες κοντά στο minimal chic style του οίκου, με μια δόση urban και την απόλυτη κομψότητα που φέρνει στο κάθετι εκείνη. Η μούσα του Marc Jacobs, που την ανακάλυψαν στους δρόμους της πόλης να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να είναι ο εαυτός της.

https://www.instagram.com/p/Cv7Ni5LOxgg/

Βέβαια, η ίδια η Chloë Sevigny είχε περπατήσει και στο catwalk του Fall/Winter 2023 show των σχεδιαστών στην τελευταία εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, δίνοντάς μας ένα preview του τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Εξάλλου είναι πάντα ευχαρίστησή μας να τη βλέπουμε σε κάποιο project.

chloessevigny-(4).jpg