Thong sandals:Τα stylish σανδάλια του καλοκαιριού ταιριάζουν τέλεια με τα φθινοπωρινά παντελόνια μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Thong sandals:Τα stylish σανδάλια του καλοκαιριού ταιριάζουν τέλεια με τα φθινοπωρινά παντελόνια μας

Είναι το ζευγάρι που αξίζει μια θέση και στα πρώτα fall looks της πόλης -μετά τις διακοπές.

Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα tasks του styling. Γενικότερα αυτό ισχύει για όλες τις μεταβατικές περιόδους, όταν δηλαδή ο καιρός μπερδεύεται και δεν ξέρουμε και εμείς πώς πρέπει να ντυθούμε. Αλλά οι πρώτες μέρες της νέας σεζόν πλησιάζουν και τώρα που πέρασε και ο δεκαπενταύγουστος είμαστε σε φάση να ξαναδούμε λίγο τα πρώτα σύνολα που θα κάνουμε το Σεπτέμβριο με τον ερχομό του φθινοπώρου. Ευτυχώς στη χώρα μας ο καιρός παραμένει καλός σχεδόν όλο το Σεπτέμβριο, οπότε δεν θα δυσκολευτούμε να βάλουμε και τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά items στα πρώτα urban looks που σηματοδοτούν την επάνοδο μας στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/CvFr-VUt-oZ/

Θα λέω και θα ξαναλέω ότι τα πράγματα είναι απλά και ότι το mix and match πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου τακτική, αν θέλεις να δημιουργήσεις κάποια ενδιαφέροντα σύνολα, που δεν θα είναι μία από τα ίδια. Και η γνώμη μου είναι ότι τα πέδιλα και τα σανδάλια του καλοκαιριού δεν θα πρέπει να δώσουν ακόμη τη θέση τους στα sneakers και τα κλειστά flats, όπως τα loafers ή τις μπαλαρίνες. Και έχεις ήδη το ιδανικό ζευγάρι στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Η Idalia Salsamendi μας έχει αποκλειστικά όλα τα high lights από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

thong_sandals-(3).jpg

Thong sandals: Θα είναι το αγαπημένο ζευγάρι και του Σεπτέμβρη.

Την επιστροφή των 00s την έχουμε συζητήσει ίσως περισσότερες φορές από το οτιδήποτε άλλο αυτή τη χρονιά. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όπως όλα δείχνουν. Και ένα από τα καλοκαιρινά σου ζευγάρια με πέδιλα θα έρθει μαζί σου και στο φθινοπωρινό σου styling. Μιλάμε για τα thong sandals, για τα πέδιλα εκείνα δηλαδή που μοιάζουν με σαγιονάρες. Είναι στην πραγματικότητα η πιο εξελιγμένη εκδοχή τους, με chunky πάτους, χοντρά λουριά, μαλακά δέρματα, τζιν και καπιτονέ λεπτομέρειες αλλά και kitten τακούνια, αν είχες επενδύσει στην πιο βραδινή τους version.

https://www.instagram.com/p/CvNwb7fI3wL/

Το φθινόπωρο, λοιπόν, μπορεί να τα φορέσεις με τα oversized παντελόνια σου και τις midi φούστες της σεζόν, με office looks κάνοντας την ανατροπή με ένα touch of 00s, αλλά και με maxi φορέματα με καλοκαιρινή αισθητική, που θα συνδυαστούν τέλεια με σακάκια και jackets. Είναι άνετα και θα κρατήσουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε ένα κάπως πιο βαρύ σύνολο, που χρειάζεται ένα ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια. Είναι κάπως σαν τον κανόνα των λάθος παπουτσιών, μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για τον κανόνα των «καλοκαιρινών» παπουτσιών.