Τα 4 καλοκαιρινά essentials που δεν αποχωρίζεται η Kate Middleton

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 4 καλοκαιρινά essentials που δεν αποχωρίζεται η Kate Middleton

Τα items που έχει πάντα στην καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα η πριγκίπισσα Kate.

Η Kate Middleton δεν είναι ένα ακόμη μέλος της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας, αλλά έχει γίνει μία κανονική celebrity. Και το στυλ της είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που την έχουν κάνει αγαπημένη του κοινού, το οποίο και παρακολουθεί πιστά όλα τα looks της νέας πριγκίπισσας της Ουαλίας. Είναι ίσως το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας -μετά την πριγκίπισσα Diana- που έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με το στυλ και τη μόδα.

Thong sandals:Τα stylish σανδάλια του καλοκαιριού ταιριάζουν τέλεια με τα φθινοπωρινά παντελόνια μας

Britain Royals

(Victoria Jones/pool photo via AP)

PA Wire

Η καλοκαιρινή της ντουλάπα, λοιπόν, έχει κάποια essentials, που η Kate Middleton δεν αποχωρίζεται ποτέ. Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα τα 4 καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/Cs-9_qXNSV4/

Tα 4 essentials του καλοκαιριού από την Kate Middleton.

Πουά φόρεμα: Είναι το γνωστό polka dot print, που βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα αγαπημένα της Kate Middleton και δικαιολογημένα. Το μπλε/λευκό, μικρό πουά είναι ένα μοτίβο κλασικό και εξαιρετικά chic, που έχει παράλληλα και μια girly θηλυκότητα, η οποία ταιριάζει με την καλοκαιρινή διάθεση. Ένα φόρεμα με ρομαντικό γιακά και ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι must για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Britain Royals

(Daniel Leal/Pool via AP)

Πλισέ φούστα: Είναι ένα από τα items που η πριγκίπισσα της Ουαλίας φοράει τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Μόνο που τους καλοκαιρινούς μήνες η κλασική, midi, πλισέ φούστα της Kate Middleton γίνεται πιο αέρινη, σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως το λευκό και τα pastels, ενώ ακόμη και τα υφάσματά τους είναι πιο καλοκαιρινά με το μετάξι και το crepe να κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα της Kate.

Britain Royals

(AP Photo/Kin Cheung)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Statement σκουλαρίκια: Τα κοσμήματα της Kate Middleton έχουν σχολιαστεί όσο λίγα κομμάτια του στυλ της. Και αυτό γιατί αγαπά τις πιο απλές, minimal επιλογές και όχι τα υπερπολυτελή κοσμήματα της βασιλικής συλλογής. Τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι του καλοκαιρινού της στυλ.

Britain Royals

(Jacob King/Pool Photo via AP)

WPA Rota

Pastel suits: Αν είσαι royal, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι θα χρειαστεί να φορέσεις ένα tailored κοστούμι. Οπότε η Kate Middleton το κάνει όσο πιο summery μπορεί, υιοθετώντας pastel αποχρώσεις, όπως το baby pink και baby blue, αλλά και το πράσινο της μέντας, που είναι και ένα από τα αγαπημένα της χρώματα για φέτος.

Britain Royals

(AP Photo/Alastair Grant)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved