Το pregnancy style της Δανάης Μιχαλάκη ποντάρει στα καλοκαιρινά φορέματα -Οι 2 chic εμφανίσεις της

Το pregnancy style της Δανάης Μιχαλάκη ποντάρει στα καλοκαιρινά φορέματα -Οι 2 chic εμφανίσεις της
NDP photo agency

Η Δανάη έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις και φρόντισε να είναι άνετη και αέρινη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Δανάη Μιχαλάκη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Αμέσως μετά τις «Μέλισσες» και τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, που την έκανε γνωστή και στο ευρύ κοινό, η νεαρή ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα στον Αύγουστο, ένα γεγονός που κέρδισε τα σχόλια των followers στο Instagram. Η Δανάη παντρεύτηκε το Γιώργο Παπαγεωργίου το περασμένο καλοκαίρι και φέτος όπως έγραψε στο post της γιόρτασε εκτός από την πρώτη της επέτειο γάμου και την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε τα άνετα φθινοπωρινά πέδιλα για την επιστροφή στην πόλη

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Στο σχετικό post μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα πολύχρωμο μπικίνι. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, η Δανάη έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχει κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις για την προώθηση της νέας σειράς στην οποία συμμετέχει στην ΕΡΤ, την «Παραλία». Φυσικά, το pregnancy style της δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο, αφού και στις δύο εμφανίσεις που έκανε ήταν πάρ απολύ κομψή, επιλέγοντας δύο φορέματα με έντονα χρώματα.

Το pregnancy style της Δανάης Μιχαλάκη.

Εχθές είδαμε τη Δανάη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ, σε μία συνέντευξη λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Η επιλογή για την ημέρα ήταν ένα maxi φόρεμα, σε perforated ύφασμα που θύμιζε δαντέλα κιπούρ, με ένα σκούρο μπλε χρώμα. Η φαρδιά γραμμή του εξυπηρετεί μία γυναίκα που περιμένει παιδάκι για όλους του ευνόητους λόγους, ενώ η Δανάη το συνδύασε με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε μαύρο, με λουράκια χιαστί.

https://www.instagram.com/p/CwwxoFOopRR/
prwianseeidon_374220468_787553839815695_3743556637199659568_n.jpg

Το προηγούμενο βράδυ, η Δανάη δεν θα μπορούσε να λείπει και από την επίσημη παρουσίαση της σειράς, που έγινε παρουσία όλων των συντελεστών αλλά και πολλών καλεσμένων, που παραβρέθηκαν στο event.

undefined

Εκεί, φυσικά, φόρεσε κάτι πιο βραδινό, ποντάροντας όμως και πάλι στην άνεση ενός oversized φορέματος. To συγκεκριμένο item ήταν σε midi γραμμή με ιδιαίτερο δέσιμο στο μπούστο και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, ενώ το καφέ-μαύρο combo του zebra print ήταν αυτό που πραγματικά ξεχώρισε. Η Δανάη έβαλε τα ίδια flat σανδάλια και κράτησε έναν μικρό μαύρο φάκελο, ενώ το κόκκινο κραγιόν της έκανε λίγο πιο λαμπερό το μακιγιάζ της.