Το πουκάμισο είναι το φθινοπωρινό essential που προτιμούν οι celebrities

Ναταλία Κατσακιώρη
Το πουκάμισο είναι το φθινοπωρινό essential που προτιμούν οι celebrities

Credits: @thestewartofny

Το λευκό oversized πουκάμισο της Gigi Hadid είναι η πιο κλασική εκδοχή του.

Quite luxury, μινιμαλισμός ή basics, σε όποια κατηγορία και αν εντάξεις το κλασικό πουκάμισο είναι λίγο πολύ το ίδιο. Γιατί όλα τα παραπάνω στοιχεία- τάσεις συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο item που έχει μια σταθερή θέση σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάθε νέα σεζόν με έναν πρωτότυπο τρόπο και να τα κάνουμε και πάλι πρωταγωνιστή στα looks μας. Η απάντηση αυτή τη φορά βρίσκεται στα fall outfits των αγαπημένων μας και πιο stylish celebrities όπως η Gigi Hadid, η Jennifer Lawrence, η Kendall Jenner και η Kaia Gerber.

Όλες οι παραπάνω κυρίες είναι μεγάλες fans του casual chic styling και σε κάθε τους εμφάνιση φροντίζουν να φοράνε διαχρονικά κομμάτια, πάντα με μια σύγχρονη ματιά που κάνει τα looks τους να γίνονται viral. Για το φετινό φθινόπωρο λοιπόν έχουν κρατήσει μια ξεχωριστή θέση στα everyday outfits που κάνουν στην πόλη για το button down shirt, δηλαδή το ανδρικό πουκάμισο.

white_shirt.jpg

Πώς θα φορέσουμε το πουκάμισο το Σεπτέμβριο;

Προσωπικά πάντα το αγαπημένο μου inspo έρχεται από το street style. Γιατί εκεί μπορεί να δει κανείς τον πραγματικό τρόπο με τον οποίο ντύνεται μια γυναίκα και να ανακαλύψει και τα μικρά στυλιστικά tricks που έχει υιοθετήσει στον τρόπο που συνδυάζει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της. Αυτή είναι για μένα και η μοναδική -ισως - χρησιμότητα των παπαρατσικών.

https://www.instagram.com/p/Cv28oskJZAs/

Τι έχουμε δει λοιπόν από τις πιο fashionable celebrities στους φθινοπωρινούς δρόμους της πόλης; Το effortless chic style πρωταγωνιστεί με το ανδρικό πουκάμισο είναι το it item του μήνα. Η Gigi Hadid προτιμά το ολόλευκο ανδρόγυνο oversized πουκάμισο με ένα μαύρο wide leg παντελόνι και μπαλαρίνες, η Kendall ποντάρει στην μονοχρωμία και το αγαπημένο combo με oversized σακάκι και loafers, ενώ η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε με το κλασικό, λευκό πουκάμισο δεμένο σαν crop top, πάνω από μία maxi, slip skirt, ένα trick ου αγαπά πολύ και επαναλαμβάνει συχνά..

https://www.instagram.com/p/CuIE_VRPvdE/
thestewartofny_368432302_18382893541026321_1350693485202028469_n.jpg

Photo: Instagram/@thestewartofny

Τρία looks που αποδεικνύουν ότι ένα φαρδύ πουκάμισο πάνω από τα παντελόνια σου είναι αρκετό για ένα φρέσκο yet versatile, φθινόπωρο σύνολο για όλες τις ώρες.