Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η επιλογή που κάνει στο repeat

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η επιλογή που κάνει στο repeat

Άλλη μια chic επιλογή από τη Μαρία Ολυμπία.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τη seasonless μόδα και τα διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας μας, που πρέπει να γίνουν πλέον τα πρώτα items της shopping list μας, ανεξαρτήτως εποχής. Γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν όλο το χρόνο στα looks σου. Ένα από αυτά είναι και το μικρό μαύρο φόρεμα, το little black dress, για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνι μέχρι όλες μας να εντοπίσουμε και να βάλουμε στη συλλογή μας το κατάλληλο lbd για το σώμα και το στυλ μας.

https://www.instagram.com/reel/CsRIgkQgKEN/

Στην πραγματικότητα, όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και shapes, μέχρι να βρει η κάθε γυναίκα το δικό της αγαπημένο, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της όλες τις εποχές του χρόνου. Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα μαύρα φορέματα, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μια ματιά στις επίσημες ή τις βραδινές εμφανίσεις της. Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε στη νέα φθινοπωρινή σεζόν, η Ολυμπία επέστρεψε μετά τις ανέμελες καλοκαιρινές της εμφανίσεις με μπικίνι στα lady like outfits.

https://www.instagram.com/p/CifKzYQspt4/

Το πουκάμισο είναι το φθινοπωρινό essential που προτιμούν οι celebrities

Το one shoulder μαύρο φόρεμα της Μαρίας Ολυμπίας είναι η διαχρονική πρόταση που ψάχνεις.

Αν ανήκεις και εσύ σε εκείνη την κατηγορία που δεν έχεις ακόμη καταλήξει στο αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα, η νέα εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας είναι η έμπνευση που ψάχνεις. Η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε σε ένα ακόμη fashion event, όπου επέλεξε να φορέσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα σε one shoulder style. Σε midi μήκος, με κάποια straps να δένουν στον έναν ώμο και άψογη εφαρμογή πρόκειται για ένα φόρεμα, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, είτε έχεις μεγάλο είτε μικρό στήθος. Επίσης, ένα τέτοιο shape κολακεύει πολύ και τα curvy κορίτσια, γιατί τονίζει τη μέση και φτάνει ακριβώς κάτω από το γόνατο.

https://www.instagram.com/p/Cw56F4BrssF/

Η Μαρία Ολυμπία το συνδύασε έξυπνα με με λευκές, pointed γόβες με χαριτωμένη λεπτομέρεια καρδιά και κάποια κομμάτια με διαφάνεια.