Τζένη Θεωνά: Με μία ολόσωμη halter neck φόρμα δημιούργησε το πιο εύκολο βραδινό σύνολο

Τζένη Θεωνά: Με μία ολόσωμη halter neck φόρμα δημιούργησε το πιο εύκολο βραδινό σύνολο

Πάρε ιδέες αν έχεις γάμο ή βάφτιση.

Το στυλ της Τζένης Θεωνά είναι ένα από τα πράγματα που αντικειμενικά την κάνουν να ξεχωρίζει, και πέρα από τις εμφανίσεις της στις διάφορες σειρές που πρωταγωνιστεί ή την πετυχημένη της εκπομπή «Μαμάδες» στην ΕΡΤ. Πάντα ήταν μια εντυπωσιακή παρουσία, που όμως μας έχει δείξει και το χαρακτήρα της μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές. Γιατί ένας άνθρωπος σαν τη Τζένη, με τόσο πηγαίο χιούμορ και γρήγορη σκέψη δεν θα μπορούσε παρά να λατρεύει το χρώμα και τα prints. Νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει κανένα look της που να μην έχει έντονες αποχρώσεις, τις οποίες έχει μάθει να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CuBm2dfsXq_/

Εκτός, όμως, από τη λατρεία της στο χρώμα έχει και ένα μοναδικό ταλέντο να επιλέγει όλα εκείνα τα items που κολακεύουν της σιλουέτα της και έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους τη θηλυκότητα. Μέσα στις τελευταίες της αναρτήσεις έχει και δύο υπέροχες φωτογραφίες με ένα item ιδανικό για τους γάμους και τις βαφτίσεις του φθινοπώρου. Τα καλέσματα δεν σταματούν το φθινόπωρο και εμείς αναζητούμε έξυπνες και super stylish λύσεις, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες για άλλη μια βραδιά.

Η Υβόννη Μποσνιακ επέλεξε το πιο stylish σακάκι στο ανατρεπτικό ύφασμα του φθινοπώρου

Ολόσωμη φόρμα: Το key item του μήνα.

Το halter neck shape είναι από τα επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού που μας πέρασε. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το συνδυάσεις με μία ολόσωμη φόρμα; Πρακτικά, η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο ξεκούραστα στυλιστικά outfits. Γιατί δεν έχεις να κάνεις τίποτα πέρα από το να την αναδείξεις με ένα ζευγάρι παπούτσια και κάποια αξεσουάρ. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και η Τζένη, επιλέγοντας μία ολόσωμη φόρμα σε majenta απόχρωση, με halter λαιμόκοψη και μεγάλη ασορτί ζώνη στη μέση, που δίνει την ψευδαίσθηση του two pieces set.

https://www.instagram.com/p/Cvwfx_PsgMN/

Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι ολόλευκα πέδιλα με ιδιαίτερα, μικρά λουράκια και τακούνι φυσικά, ενώ τα μακριά της σκουλαρίκια σε χρυσό και τα colorful γυαλιά ηλίου (άλλη μια μεγάλη τάση της σεζόν) δημιούργησαν ένα look ξεχωριστό, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ap;o