Το φθινοπωρινό σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με φούστα έχει τις πιο colorful αποχρώσεις

Το φθινοπωρινό σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με φούστα έχει τις πιο colorful αποχρώσεις

Φούστα + πουκάμισο: Ο καλύτερος συνδυασμός για τα βράδια μας.

Ολόκληρος ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας της σεζόν. Και φυσικά οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης είναι σε επιφυλακή, ετοιμάζοντας όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Ανάμεσά τους και η αγαπημένη του κοινού Σταματίνα Τσιμτσιλή, που όλο το καλοκαίρι γέμισε το feed μας με φωτογραφίες από τις διακοπές της με stylish σύνολα και sexy μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CvKREoqsFwY/

Λίγο πριν μπούμε, λοιπόν, στην τηλεοπτική πραγματικότητα της 2023/2024 χρονιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεψε λίγο χρόνο, αφού τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στη Μυτιλήνη και τη Χίο, για ένα τελευταίο summer trip. Στη Μυτιλήνη μάλιστα βρέθηκε για να εκπληρώσει το τάμα που είχε για το γιο της Γιάννη Εφραίμ. Και πάλι ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στα στενά της Χίου και πιο συγκεκριμένα στα Μαστιχοχώρια, φορώντας ένα φανταστικό, φθινοπωρινό σύνολο με φούστα, που θα γεμίσει τις πρώτες μας μέρες στην πόλη με χρώμα.

Η Υβόννη Μποσνιακ επέλεξε το πιο stylish σακάκι στο ανατρεπτικό ύφασμα του φθινοπώρου

Το colorful set της Σταματίνας.

Είναι γνωστό ότι η Σταματίνα δεν προτιμά συχνά τα maxi μήκη. Οι κοντές φούστες και τα φορέματα είναι η αδυναμίας της, αν και φέτος ακόμη και η mini lover Σταματίνα υπέκυψε στις τάσεις της σεζόν και δοκίμασε υπέροχες midi και maxi φούστες. Μία τέτοια επιλογή έκανε και για τη βραδινή βόλτα της στα Μαστιχοχώρια της Χίου, όπου πόζαρε με ένα all over printed σετάκι σε φανταστικό τύπωμα.

https://www.instagram.com/p/CwtKw4osOdf/

Μιλάμε για μία maxi φούστα με αέρινη γραμμή και ψηλή, στενή μέση, που ανοίγει όμορφα στο τελείωμα, αναδεικνύοντας το watercolor print της. Από πάνω επέλεξε ένα matching crop top, που δένει στο στήθος σαν πουκάμισο και έχει μεγάλα, puffy μανίκια. Girly και δροσερό είναι αρκετά πιο «ντυμένο» για να μπορέσουμε να το φορέσουμε ένα δροσερό βραδάκι του Σεπτέμβρη χωρίς να χρειαστεί να έχουμε μαζί μας πανωφόρι, ενώ παράλληλα κρατάει όλη την ομορφιά του καλοκαιριού κρυμμένη στις αποχρώσεις του.

Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λουράκια και μεσαίο, χοντρό τακούνι είναι ότι καλύτερο για να συνοδέψει ένα bold σύνολο όπως αυτό.