Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνδύασε το office παντελόνι της με μαύρα flats

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνδύασε το office παντελόνι της με μαύρα flats

Η Ιωάννα φοράει ξανά και ξανά τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Όλες μας έχουμε κάποιες στυλιστικές εμμονές. Κάποιο αγαπημένο παντελόνι, κάποιο αγαπημένο t-shirt, κάποια αγαπημένα παπούτσια που φοράμε στο repeat. Έτσι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει δημιουργήσει τη δική της capsule καθημερινή γκαρνταρόμπα, συνδυάζοντας διαφορετικά μεταξύ τους τα πιο απλά ρούχα και παπούτσια, που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Δηλαδή τα basics. Γενικά, σε κάθε νέα μεταβατική φάση, όπως είναι το φθινόπωρο τα απλά, μονόχρωμα κομμάτια είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τα πρωινά σου σύνολα, τα οποία θα σε συνοδεύσουν και στην έξοδό σου μετά τη δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CxIrgODtPAR/

Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις μάλιστα ότι η Ιωάννα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα office παντελόνια αλλά και τα αντίστοιχου στυλ σορτσάκια, για την περίοδο του καλοκαιριού. Επίσης, έχει επενδύσει και σε μια επίσης office ολόσωμη φόρμα, με κουμπάκια και ζώνη που Το μαύρο και το καμηλό είναι οι δύο αγαπημένες της αποχρώσεις, που τις επιλέγει χειμώνα και καλοκαίρι.

Η Δούκισσα Νομικού με athleisure look φόρεσε το φθινοπωρινό σορτς που είναι τάση

https://www.instagram.com/p/CwfIrLoLRsq/

Ψηλόμεσο παντελόνι + loafers: Το σύνολο που φοριέται παντού.

Μέσα σε αυτό τον μήνα είχαμε πάρα πολλά events και πρεμιέρες τόσο τηλεοπτικές, όσο και θεατρικές, είχαμε events και πολλές ακόμη εκδηλώσεις. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, είδαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας και τη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος, με πολλούς Έλληνες celebrities να βρίσκονται στο σινεμά για να δούνε τη νέα δουλειά της Ελληνοαμερικανίδας δημιουργού. Ανάμεσά τους και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που εμφανίστηκε με casual chic σύνολο, που φοριέται όλες τις ώρες.

ioanna_triantafilidou-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο, υφασμάτινο, office παντελόνι, σε ιταλικό στυλ που φθάνει πάνω από τον αστράγαλο και μικρές πιέτες πάνω από τις τσέπες. Από πάνω φόρεσε ένα απλό cami top, σε μαύρο χρώμα, με λεπτομέρεια από δαντέλα στο στήθος. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο, μικρό backpack και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα loafers, τα οποία η Ιωάννα φοράει στο repeat, και χειμώνα και καλοκαίρι. Πρέπει επίσης να σημειώσεις ότι το χρωματικό combo μπεζ-μαύρο είναι ιδανικό για το φετινό φθινόπωρο.