Βίκυ Καγιά: Οι τρεις συνδυασμοί που κάνει στο repeat και απογειώνει τα casual chic σύνολά της

Βίκυ Καγιά: Οι τρεις συνδυασμοί που κάνει στο repeat και απογειώνει τα casual chic σύνολά της

Office παντελόνια, πουκάμισα και chic flats είναι οι αγαπημένες της επιλογές.

H Βίκυ Καγιά αποφάσισε μέσα στον Αύγουστο να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και να σταματήσει για λίγο τις αναρτήσεις και τα stories της. Και πολύ καλά έκανε, όπως φαίνεται, γιατί σίγουρα όλοι μας χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Τώρα, λοιπόν, που επέστρεψε και μετά το Φεστιβάλ της Βενετίας, που την είδαμε με λαμπερά red carpet looks διάσημων οίκων, η Βίκυ αποφάσισε να μας δώσει πίσω κάτι από το καθημερινό της στυλ. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τα casual chic σύνολά της, τα οποία έβαλε στους δρόμους της πόλης το φθινόπωρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα styling combos που κάνει ξανά και ξανά και λειτουργούν τέλεια κάθε φορά. Αξίζει να πάρεις και εσύ έμπνευση από τα outfits της Βίκυς.

Όλα τα highlights από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα shows των Balmain και Acne Studios

Τα τρία combos της Βίκυ Καγιά.

Βερμούδα: Οι μακριές βερμούδες είναι ένα από τα αγαπημένα items της Βίκυ Καγιά και συνηθίζει να τις φοράει μέσα στη μεταβατική φάση στην πόλη. Οι επιλογές που κάνει σε tops είναι είτε ένα πουκάμισο σε oversized γραμμή, είτε ένα απλό tank top, που είναι και το αγαπημένο της μπλουζάκι για φέτος. Η ψηλή μέση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά στα οποία ποντάρει η Βίκυ και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

vickykaya__casualchic-(3).jpg

Cropped παντελόνι: Μιλάμε για μία διαχρονική τάση που έρχεται από το ιταλικό tailoring. Είναι τα παντελόνια που σταματάνε στον αστράγαλο και είναι πραγματικά ιδανικά για τη μεταβατική αυτή περίοδο, γιατί ταιριάζουν τέλεια με τα flats μας και τα αναδεικνύουν. Όπως τα κλασικά Gucci mules που επιλέγει η Βίκυ Καγιά.

vickykaya__casualchic-(8).jpg
vickykaya__casualchic-(7).jpg

Total black: Σε casual ύφος με τζιν παντελόνι, t-shirt και πέδιλα ή σε ένα απλό, καθημερινό tailored set όπως αυτό που έβαλε η Βίκυ με λευκά sneakers και wide leg παντελόνι, το μαύρο είναι το χρώμα που μπορεί να μας συνοδέψει σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας. Ας μην το ξεχνάμε.

383814159_267686218915376_4629025111287769266_n.jpg
384101623_693806382406577_6149091961710989978_n.jpg